Maaliskuun toinen synttärisankari: onnea 6-vuotiaalle Devinille!

Devin on laumamme nuorin, vaikkei enää niin nuori olekaan. Henkisesti Devin ei kylläkään ole vanhentunut (tai viisastunut), vaan poika taitaa aina pysyä tuollaisena ikinuorena teininä. Onnea siis 6-vuotiaalle nuorisolle!
Tossusankari yhtenä kevättalven iltana.
Devin potee edelleen varvasvammaa, mutta kuntoutus on jo hyvällä mallilla. Kuukausi sitten (19.2.) oli varpaan ensimmäinen kontrolli Patrician toimesta. Silloin ei ollut enää havaittavissa turvotusta, naksumista tai löysyyttä niin kuin silloin 3-4 viikkoa aiemmin. Varvas oli hieman jäykkä, mutta käsittelyllä ja venytyksillä se vetristyi. Olen kotona jatkanut varpaan venytyksiä, ja varvas vaikuttaa olevan ok. Varvas on edelleen teipattuna ja Devin pitää lisäksi tossuja ulkona sekä treenatessa (kyllä, olemme saaneet treenata rauhallisempia toko-liikkeitä). Tulevana perjantaina (22.3.) on varpaan toinen kontrolli. Pidetään peukkuja!
Devin näyttää olevan huolestunut siitä, että milloin se aktiivi-kausi taas alkaa. Öljy odottaa jo.
Devin ulkoilee edelleen ainoastaan remmissä (tai useimmiten fleksissä) ja normikävelyiden lisäksi olemme käyneet juoksulenkeillä ja lisäksi hiihtämässä. Varsinkin viime viikolla, kun olimme Kolilla talvilomalla innostuin hiihtämisestä koirien kanssa. Se on kyllä siistiä!
Koli, Hattusaari – hiihtoreissun taukokuva.

Kommentit