Agility-kisaura korkattu!

Lina pääsi huhti-toukokuussa aloittamaan kisaamisen agilityssa hyppyradoilla. Kuinka siistiä! Huhtikuun lopussa suuntasimme Riihimäelle hallikisoihin ja pari viikkoa myöhemmin oli vuorossa ulkokisat Konalassa. Tuloksina keräsimme pari vitosta ja yhden nollan. Samalla myös Lina mitattiin vajaat 51 cm korkeaksi, eli makseihin meni kolmella mittaustuloksella (toisena kisapäivänä oli sopivasti 2 tuomaria paikalla, joten saimme silloin 2 mittaustulosta).

Lina HAUn kisoissa 9.5.202, kuva Henri Luomala

Riihimäellä kisasimme Jessi Landenin kahdella hyppärillä, joista molemmista tuloksena 5 vp. Ensimmäisellä radalla kaatui yksi pituuden palikka ja toisella radalla tuli yksi kielto. Tässä videot:


HAUn kisoissa Konalassa juoksimme yhden hyppyradan, jonka tuomaroi Jouni Kautto. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta Linalle, kun tehtiin agilitya ulkona muualla kuin Ojangossa, mutta tämä ei vaikuttanut Linaan mitenkään. Tuloksena nollavoitto! Video:


Olipa tosi kiva aloittaa kisaaminen myös agilityssa! Nyt pitää vielä saada kontakteista varsinkin puomi parempaan kuntoon ja sitten suunnata myös agilityradoille.

Lina HAUn kisoissa 9.5.2021, kuva Sofia Sula

Kommentit