Devinillä TVA-tulokset kasassa!

TVA on aina ollut tavoitteena tokossa Devinin kanssa, mutta moni asia on tullut meidän ja tittelin väliin – Devinin useat sairaslomat ja lisäksi myös vireongelma toko-kokeissa (eli Devin on aiemmin muuttunut aika passiiviseksi ja mennyt omaan kuplaan kokeissa). Alkuvuodesta päätin että nyt on parasta vaan korkata se EVL, eikä tehdä asiasta sen suurempaa numeroa. Liikkeet tai kokonaisuudet eivät olleet mitenkään täysin hanskassa, mutta ajattelin että mennään edes hakemaan kisa-kokemusta.
Devinillä TVA-tulokset kasassa
Devin on hurmaava poika! Devin on oikeesti tosi hauska ja rakastaa tehdä töitä kanssani. En kyllä olisi uskonut, että EVL 1-tulokset saadaan kasaan näin nopeasti, näin keskeneräisen kaverin kanssa, mutta elämä Devinin kanssa on täynnä yllätyksiä.

Neljällä EVL-kokeella valioksi

Muutama viikko ennen kuin villi korona-myrsky tavoitti Suomen, astelin ensimmäistä kertaa Devinin kanssa EVL-kehään Strömforsissa. Pieniä ja myös isompia virheitä mahtui mukaan, mutta ihan kivalla 1-tuloksella selvisimme, ja mitä parasta – hyvällä fiiliksellä. Koejännitys ei iskenyt Deviniin liikaa ja moni juttu sujui kokeessa paremmin kuin treeneissä. Video kokeesta:


Alkukesän kokeet

Sitten tuli korona ja kaikki kevään kokeet peruttiin. Kesäkuussa toko-kokeet lähtivät kuitenkin taas pyörimään erikoisjärjestelyin. Koepaikat tuntuivat olevan kiven alla, ilmeisesti kaikki halusivat kisaamaan, ainakin EVL:ään. Saimme kuin saimmekin paikan Janakkalaan 12.6. kokeisiin, mutta siellä sattui pari hassua nollausta ja tuloksena 2-tulos. Fiilis oli kuitenkin edelleen oikein hyvä, vaikka oli oikea helle-koe. Tästä kokeesta ei ole videota. 

Kesäkuuhun mahtui vielä toiset kokeet, Vantaalla 27.6. Devinillä oli siellä paikoitellen hieman "kaasua ja aivot narikassa" -menoa ja muutamissa liikkeissä piti tehdä korjauksia, mutta mikään liike ei mennyt nollille ja pisteitä kertyi peräti 288,5. Toinen 1-tulos oli näin saavutettu. Tästäkään kokeesta ei ole videota.

Seuraaviin kokeisiin pääsimme vain muutamia päiviä myöhemmin, kun sain päivän varoitusajalla peruutuspaikan 1.7. kokeisiin Vihtiin. Ensimmäisessä yksilökehässä Devin oli hieman vaisu, mutta toisessa kehässä oli jo enemmän menoa, ja siinä sattui ja tapahtuikin asioita. Niin meni myös tunnari nollille, kun Devin löysi namimurusia tunnareiden ympäriltä ja mussutti muruset pariin otteeseen, ennen kuin toi oman tunnarin minulle (eli liike nollille, koska keskeytti työskentelyn) – pisteet silti Devinille, että teki liikkeen loppuun. Pisteitä tuli yhteensä kuitenkin 263,5 joten kolmas 1-tulos oli siinä. Video kokeesta:


Devin on jo vuosia sitten hakenut näyttelytuloksen, oikein ERI varasertin kera, joten nyt odotan vaan, että Kennelliitto vahvistaa TVA-tittelin (heinäkuun koetulos uupuu vielä KoiraNetistä).
Devinillä TVA-tulokset kasassa
"Päiväni näyttely-tähtenä, lopetin huipulla" – Devin, joka on kerran elämässään käynyt näyttelyissä kantaen häntänsä ylväästi korkealla selän päällä, koska oli tosi siistiä olla kehässä.

Kommentit