Lauman uusi tulokas: Tending Lioness "Lina"

Pieni narttupentu Lina muutti meille perjantaina 12.4. Ja kyllä, luit oikein, narttupentu! Joskus pitää olla rohkea ja kokeilla jotain ihan uutta, joten nyt ei enää ole pelkästään poikalauma kotona, vaan mukaan liittyi syötävän suloinen kuningatar. Linan virallinen nimi on Tending Lioness (tästä KoiraNettiin).
Lina n. 6,5-viikkoisena vielä kasvattajan luona.
Ensimmäiset päivät uudessa kodissa on sujunut oikein mukavasti. Olemme käyneet ystävän luona kylässä (siellä Lina tapasi staffeja), Ojangossa ihmettelemässä harrastuskoirien menoa sekä tietenkin ihan vaan oltu kotona. Tino, Devin ja Pippin ovat ottaneet tulokkaan vastaan rauhallisin mielin.

Ojangossa uusi ympäristö ja uudet äänet jännittivät varsinkin alkuun, mutta aika nopeasti Lina rohkaistui ja tutki ulkokenttiä, söi nameja ja tervehti ihmisiä. Lina oli myös varsin kiinnostunut yhdestä mudista, jonka mielestä pentu oli aika ällöttävä. Lelun kanssa leikkiminen ei vielä kiinnostanut Linaa Ojangossa, mutta tästä en vielä ota stressiä. Sinä aikana, kun koulutin agia pari tuntia, niin Lina nukkui kiltisti autossa.
Tomera pieni tyttö, pentuajan nimi oli Siika ja tässä hän on nimikkokalansa kanssa.
Onko jotain tiettyä pentu-aihetta, mistä haluaisit lukea lisää? Minulla on jo muutamia aiheita mielessä, mistä aion kirjoittaa, mutta toiveita on aina kiva saada.

Kommentit