Kilteistä kiltein Tino 8 vuotta!

Maaliskuu on syntymäpäiviä täynnä, koirien syntymäpäiviä nimittäin. Viimeisenä maaliskuun lapsena meillä juhlistaa Tino (tai oikeasti viimeinen olisi Iron siellä jossain pilvenreunalla, synttärit 29.3.). Tinolla on suklaasilmät ja lempeä katse. Kaikkien kaveri ja hemmoteltu sydänystävä. Kuka nyt ei Tinosta tykkäisi?
Tino talvisena päivänä helmikuussa 2018
Sitten Tinon edellisen terveys-päivityksen Tino on käynyt kerran akupunktiossa (8.3.). Sovimme silloin lekurin kanssa, että vähennän Neurontin ilta-annoksen puoleen, eli Tino sai tämän käynnin jälkeen iltaisin 100 mg ja aamuisin edelleen 200 mg. Lisäksi menee Rimadyliä 25 mg aamuin illoin. Sovimme samalla lekurin kanssa, että mikäli ei tule takapakkia 1-2 viikossa Neurontin vähentämisen jälkeen, niin puolitan myös aamu-annoksen. Edes ajatus lääkkeiden vähentämisestä tuo hymyn huulille.
Tino helmikuussa 2018
Tinolle tuli tuossa viime viikolla (reilu viikko ilta-annoksen muutoksesta) hieman vatsa- tai ulostusongelmia, mutta on vaikeaa sanoa mistä tämä johtuu (välillä ei meinaa tulla mitään ulos, ja kertaalleen on sitten mennyt ihan löysälle). Ongelmat saattavat johtua pitkästä tulehduskipulääkekuurista tai ehkäpä ruuasta. Mene ja tiedä. Nyt tilanne on kuitenkin parempi, kun vaihdoin koirien nappulamerkkiä (syövät lisäksi n. puolet ruuastaan raakaa). Näin ollen uskalsin myös nyt tiputtaa Neurontinin aamu-annoksen puolikkaaseen. Katsotaan kuinka käy, torstaina (29.3.) on akupunktio taas. Tinon lääkitys on nyt siis 200 mg Neurontinia ja 50 mg Rimadyliä per päivä.
Leikitään! Joulukuu 2017
SaveSave

Kommentit