Vuoristorataa, vai valoa tunnelin päässä?

Jos et ole ihan perillä Tinon voinnista, hoidoista ja tutkimuksista, niin haluat ehkä ensin lukea aiemman päivitykseni Tinosta, missä näitä asioita on hieman summattu. Mitän kovin uutta ja mullistavaa minulla ei ole kerrottavana, mutta pientä kehitystä parempaan on ollut nähtävissä ihan tässä viimeisen viikon tai viikkojen aikana. Aika näyttää onko tämä vaan osa vuoristorataa, vai onko oikeasti suunta jo parempi. Haluan kuitenkin edelleen painottaa, että Tino on iloinen ja leikkisä, eikä missään nimessä pahasti kipeä, tai edes semi-pahasti.
Kylmällä säällä varsinkin Tinon selkä ja takajalat (koska varpaita paleltaa) pidetään suojattuna.
Muutoksia 19.1. päivityksen jälkeen:

  • Norocarp on tässä välissä vaihtunut Rimadyliin (koska Norocarp loppui ja resepti oli Rimadylille). Kertaalleen kokeilin Rimadylin nostamista viikon verran korkeampaan ns. aloitusannostukseen, mutta tällä kerralla en kokenut tämän tuovan samanlaista muutosta hännän elämään kuin mitä koin aiemmin.
  • Tinon neljäs ja viimeinen laser-hoitokerta oli 23.1. En itse huomannut, että laserhoidot olisivat antaneet apua Tinolle. Tämän viimeisen käynnin yhteydessä Tinolta otettiin lisäksi verinäytteet toxoplasman tutkimiseksi. Tinon veljellä on todettu toxoplasmoosi ja yksi mahdollinen tartuntahetki on sikiö-/synnytysvaiheessa, joten tämän takia tämä tutkittiin myös Tinolta. Tinon tulokset olivat kuitenkin negatiiviset (2 eri verikoetta, toinen mittaa aktiivista/akuuttia ja toinen piilevää/vanhaa infektiota).
  • Tino on käy nykyään myös akupunktiossa Christel Boyn luona. Ensimmäinen käynti oli 30.1., toinen viikkoa myöhemmin (6.2.) ja kolmas kaksi viikkoa toisesta käynnistä (19.2.). Akupunktio-eläinlääkärin mukaan jumi-paikat ovat hieman vaihdelleet eri hoitokerroilla, mikä on hyvä asia (tarkoittaa, että kropassa tapahtuu asioita). Seuraava käynti on ensi viikolla.
  • Eilen (26.2.) Tinon häntä oli pitkästä aikaa rennompi/enemmän normaali "treenatessa" (kylläkin humputtelua ennemmin kuin treenaamista; vähän seuraamista sekä vasemmalla että oikealla puolella ja rally-toko käännöksiä). En muista milloin häntä olisi viimeksi edes hieman pidemmäksi ajaksi noussut tai ollut enempi normaali hallilla. Tämä on ehdottomasti iloinen asia.
  • Tänään (27.2.) oli vuorossa fyssari. Liike suoralla oli parempi kuin pitkää aikaa (pitkä, rento askel), mutta ympyrällä askel oli edelleen lyhyt, ja taipuminen olisi voinut olla parempi. Käsittelyssä vasen puoli vyötärön tuntumasta (eli rinta- ja lannerangan ylimenoalue, hieman kyljen puolelta) ei lähtenyt aukeamaan/rentoutumaan yhtä hyvin kuin oikea, mutta tähän Tino saa varmasti apua ensi viikon akupunktiossa.
Lumileikit maistuvat aina riippumatta kelistä ja vaatetuksesta.
Myös Devin pääsi tänään Patrician käsiteltäväksi. Kropassa oli pientä vinoutta ennen käsittelyä, mutta poika suoristui hyvin, kun jumit oli avattu. Mitään isompia jumeja ei kuitenkaan ollut.

Kommentit