Nyt loppuu VOIttajan VOIvottelu – täältä tullaan EVL!

Seuramestiksien jälkeen päätin vähän vahingossa ottaa härkää sarvista nopealla aikataululla ja niin ilmoittauduin uudelleen Devinin kanssa toko-kokeisiin. Suuntasimme 14.10. Janakalan kokeisiin yrittämään VOI-luokkaa kolmannen kerran.
Tuliaisena 1-tulos pisteillä 295 kera kunniapalkinnon
Hieman jännitti se, että Janakkalan uusi halli oli Devinille täysin vieras. Jännitin kuitenkin tätä turhaan, koska Deviniin vieras halli ei tuntunut vaikuttavan. Sen sijaan paikkiksen toinen vieruskaveri sekä jännitti että kiinnosti Deviniä. Kyseessä oli pumi-narttu, joka ei ollut lainkaan kiinnostunut Devinistä. Pääsimme kuitenkin purkamaan jäännitystä tekemällä pienet paikkikset ennen luokan alkua ja siinä Devin olikin tosi hyvällä mielentilalla. Myös virallinen paikkis sujui itse makuun suhteen hyvin. Saimme arvosanaksi 8 paikkiksesta, koska Devin nousi sivulle vasta toisella käskyllä.

Yksilöliikkeet sujuivat pääsääntöisesti oikein mukavasti. Isommat mokat olivat ruudussa liian eteen pysähtyminen, mutta korjaus oli oikein hyvä – ilmeisesti niin hyvä, että virhe mitätöitiin, koska ruudun arvosana oli 10 ;) Zetassa Devin jäi kulman jälkeen kiinni johonkin hajuun, joten annoin toisen seuraa-käskyn, mikä tiputti arvosanan 8.

Pisteitä kertyi yhteensä 295 ja saimme myös KP:n. Sijoituksemme oli toinen Inan ja Rinkelin voitettua. Oli ihan mahtava nähdä miten Inan ja Rinkelin kova työ palkittiin hienolla suorituksella. Niin ansaittu voitto! Devinin kanssa on nyt tarkoitus treenata EVL-liikkeitä ja taidamme seuraavan kerran kisata EVL:ssä voittajan sijaan.

Kurkkaa meidän koevideo, videon lopussa on myös liikekohtaiset pisteet:


Devinin seuramestiksien jälkeinen ontuma on onneksi nyt pysynyt poissa. Tällä viikolla Devin on päässyt juoksemaan taas vapaana lenkillä ja viime viikolla aloitimme vauhti-liikkeiden treenaamisen tokossa. Pidin toisin sanoen Deviniä lähes kaksi viikkoa remmissä, mutta toisella viikolla otin mukaan parina päivänä tokon vauhti-liikkeitä.
SaveSave

Kommentit