Tampereelta tuliaisina lähinnä kaseja

Lauantain valintakoe Tampereella oli fiilikseltään tähän asti paras, vaikka pisteet olivatkin huonommat kuin Kuopiossa tai Seinäjoella (ei kyllä paljon). Harmittavan paljon ne pisteet kuitenkin vaikuttavat minun fiilikseen kokeiden jälkeen, mutta onneksi videot toivat uudelleen mieleen sen hyvän fiiliksen, mikä minulla oli kehässä. 
Yksi isompi virhe mahtui taas mukaan, TAAS moka zetassa, taas Tino seisoi istumisen. En ymmärrä. Tämä oli nyt toinen zeta-moka, koska sama juttu tapahtui myös Seinäjoella. Seinäjoella Tino tuntui aika poissaolevalta zetassa, mutta nyt Tampereella Tino oli ainakin hyvin mukana zetan alussa ja moka tuli silti ensimmäisellä suoralla. Kunpa saisin kaivettua virheen esille myös treeneissä, jotta pääsisin korjaamaan tilanteen.

Muuten liikkeet sujuivat kivasti, vaikka arvosanoiksi tuli lähinnä kaseja yksilöliikkeistä (zetasta ei tietenkään edes kasia). Erityisen tyytyväinen olen ruutuun ja siinä tyhjään lähetykseen. Lähetys ei ollut mitenkään helppo, koska ennen ruutua oli tehty tunnari ja kaukot ympyrästä n. 3-5 metriä sivuun. Aika moni koira juoksi sitten tyhjän vinoon kohti kaukojen taulua, mutta Tino eteni kivalla vauhdilla suoraan. 

Onnistuinpa muuten taas ottamaan loppupään lähtönumeron. Olimme viimeinen pari ennen kahta juoksunarttua.

Nyt niihin pisteisiin, kaseihin siis, sekä tuomareiden kommentteihin:

Kehä 1, Ralf Björklund
  • Tunnari 8,5: perusasento lopussa voisi olla parempi.
  • Kaukot (s-i-s-m-i-m) 8: saisi vaihtaa asentoja nopeammin ja lopun pa vajaa.
  • Seuraaminen 8: vino seuraaminen.
  • Ruutu 8: seisomisasento saisi olla parempi.

Kehä 2, Riitta Räsänen
  • Kiertohyppynouto (maahan) 8: suoraviivainen kierto, hieman epäsymmetrinen, varovaisesti alas, vauhdikas nosto & hyppy, siisti sivulle tulo.
  • Luoksetulo 8,5: hyvä suora alas, pitkäksi menee seis, maahan ok, lopun pa siisto.
  • Zeta (istu, maahan, seiso) 5,5: jää seisomaan, hyvä alasmeno, vähän vaisu seisominen, seuruussa välillä väljyyttä.
  • Ohjattu (vasen) 8,5: hyvä merkille meno, suoraviivainen nouto, huolimaton ensimmäinen nosto, hyvä palautus.

Paikkikset olivat lopuksi, molemmat tuomarit arvostelivat. Saimme istumisesta molemmilta kympit ja makuusta & luoksetulosta Ralfilta 9,5 ja Riitalta 10. Keräsimme pisteitä 1-tuloksen verran (261 p.) ja tämä oikeutti sijaan 10.

Video yksilöliikkeistä:

Kommentit