4-vuotias teinikoira Devin

Devin täytti eilen 4 vuotta. Viimeisen vuoden aikana on kyllä tapahtunut suurta henkistä kasvua, vaikka aion silti edelleen kutsua Deviniä teiniksi (koska sitä se on). Teinin lisäksi Devin on oikea mallipoika - siitä on helppoaa ottaa hyviä kuvia. Devinin silmien väri on oikein sopiva kuvausta varten ja samoin myös muu väritys. Vertailuna voin sanoa, että Tino on huomattavasti vaikeampi kohde minulle tummine silmineen ja puhtaan mustavalkoisine piirteineen.
Devinin viimeaikaiset sairaslomat ovat saaneet meidät treenaamaan enemmän tokoa ja etenkin niitä hitaita tai rauhallisia liikkeitä. Kokonaisuuksia emme ole tehneet pitkään aikaan, mutta kun nyt on taas lupa juosta, niin oli pakko kokeilla VOI-kokonaisuutta Oili Huotarin opeissa viime perjantaina (17.3.). Devin teki kivalla fiiliksellä ja vaikka tuli muutamia isompia mokia, niin tykkäsin tosi paljon kokonaisuudesta. Tässä viedo:


Tämä rentous ja iloinen fiilis ei ole tullut ilmaiseksi. Meillä oli pari vuotta sitten isompaa jähmettymis- ja jännitysongelmaa kokonaisuuksissa, joten senkin takia olen niin iloinen, kun saan katsoa heiluvaa häntää ja tyytyväistä koiraa.

Kommentit