Me liutaan! Ja kroppa maksaa.

Täällä meilläpäin on jäinen viikko takana. Mistä koirille nastat alle? Viikko sitten tilanne oli vähän parempi, ei ollut vielä jäätä kuin paikoitellen. Devin onnistui kuitenkin 15.2. ilmeisesti liukastumaan ja/tai kaatumaan lenkillä. Kroppa otti osumaa ja Devin ontui heti vasenta etujalkaa. Kainalo/olkapää/lapa oli tiukkana ja päädyin tutun eläinlääkärin suosituksesta laittamaan Devinin kipulääkkeille noin viikoksi. Liike oli omaan silmään normaalin näköistä jo seuraavana päivänä, mutta kroppa ei tuntunut hyvältä, vaan oli jumissa.
Pikakiituri on siis taas joutunut remmiliikuntaan ja maanantaina (20.2.) kävimme tutustumassa Koiran Hyvinvointikeskukseen Järvenpäässä Tytin hierovien käsien muodossa. Pidin paikasta ja Tytistä. Devin ei ehkä niin pitänyt, koska sillä oli kroppa sen verran tiukasti jumissa, ettei käsittely aina ollut mukavan tuntuista. Nyt on luvassa lepoa kropalle ja uusi käynti vajaan kahden viikon kuluttua.

Devinille on lähiviikoille luvassa aivotyöskentelyä tunnari-treenien ja uuden tempun muodossa. Uuden tempun nimi on "fram" ja siitä tulee ehkä joskus vielä tokon tyhjän lähetyksen juttu. Katsotaan nyt. Tässä sitä treenataan ensimmäistä kertaa hallilla, treenikertoja oli kotona takana 3 tai 4:


Kommentit