Sininen palmikkounelma

Olen useamman vuoden neulonut villapaitoja koirille. Viime keväänä sain valmiiksi palmikkopaidan Katin ihanalle Sole bc:lle ja suunnittelin jo silloin samanlaista Tinolle. Tino on iso poika, joten paidan kanssa vierähti tovi, ennen kuin se oli valmis. Mutta nyt se on valmis, sininen palmikkounelma.
Ohje on muokattu Dropsin palmikkopuserosta. Suurimmat muutokset ohjeeseen nähden löytyvät takaosasta/helmasta. Palmikot ovat aika työläät tehdä, mutta ne auttavat puseroa pysymään kuosissaan.
Olisin voinut tehdä Tinon puserosta hieman kireämmän, etenkin etutassujen väliin jäi nyt pieni "pussi", mutta ehkä se on parempi, ettei sitten kiristä liikaa. Pusero ei kuitenkaan ainakaan vielä ole mitenkään valahtanut käytössä ja voi toki olla, että kutistuu sitten hieman pesussa, jos en venytä sitä pesun jälkeen.
Sole paidassaan keväällä 2016

Kommentit

  1. Tämä on hieno! Onko tähän ohjetta jossakin netissä, vai onko omatekemä ohje?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ohje on muokattu tästä: http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=3489&cid=11. Aika pitkälle pääsee tuon ohjeen mukaan, mutta pitää tietenkin suhteuttaa koko oman koiran mukaan. Itse olen lisäksi tehnyt vähän erilaisen takaosan, jotta reidet peittyisivät paremmin. Ehkä saan vielä joku päivä kirjoitettua puhtaaksi ja julkaistua omat muutokset.

      Poista

Lähetä kommentti