Rally-tokosta VOI 79 ja AVO 99 + RTK2

Viikonloppuna ei kisattu ainoastaan tokossa, vaan sunnuntaina oli vielä rally-toko kisat. Devin korkkasi VOI-luokan hyväksytyllä tuloksella ja Tino nappasi itselleen viimeisen tarvittavan tuloksen AVO-luokasta. Tuomarina molemmissa luokissa oli Taru Leskinen.
Tino ja ystävänsä Whimsy olivat AVO-luokan parhaat.
Devinin kanssa tuli muutamia virheitä, ja virhepistäitä vielä enemmän. Pisteitä jäi 79 ja tällä tulimme viidenneksi.
Otimme heti 2-tehtävästä 12 virhepistettä: 2 x -1 p. kontr ja tvä ja 1 x -10 p. tvä. Devin taisi pieneksi hetkeksi pysähtyä puoleenvaihdossa ja siitä tulee kai herkästi tuo -10 p. Tehtävän 9 uusin (-3 p.), kun Devin istahti kesken ympyrän. Uusin myös 14-tehtävän, kun Devin ei ymmärtänyt kädenliikettäni ja ampasi jonnekin ihan muualle kuin piti. Viimeiseltä tehtävältä (17) tuli vielä -3 p. ov. En ihan tiedä mitä tein tässä väärin, ehkä lähdin liian hitaasti liikkeelle? 


Viimeksi, kun kisasin Tinon kanssa, niin tyyppi oli aivan liian menevällä tuulella. Tästä oppineena verryttelin ja pyörittelin Tinoa tovin ennen vuoroamme. Lisäksi pidin Tinoa aika tiukasti näpeissäni radalla. Tämä kannatti! 99 pistettä ja toinen sija sekä koulutustunnus RTK2.
Ainoa virhe tuli 7-tehtävältä, eli hypyltä. Siinä lähti yksi piste vinoudesta.


Kommentit

  1. Moikka, kakkostehtävältä saitte -10 koska koira käy sinun takanasi ennen kuin menee jalkojen välistä. Ja tosiaan viimeisellä tehtävällä lähdet aika hitaasti juoksemaan. Vinkki: treenaa takapäätä käyttävät käännökset niin, että pyörit itse paikallasi. Nyt teet aika laajoja käännöksiä, ja tuomarista riippuen niistä rokotetaan -3 ... -10. Tämä tuomari ei näemmä niistä vähennä. Hienon näköistä menoa ja onnea tuloksesta! t. Rallaaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenteista ja vinkeistä! Olen uusi ja avuton rally-tokossa, joten on hyvä saada juuri tällaista palautetta :)

      Poista

Lähetä kommentti