Hurtta shoppailurahaa

Voitimme taannoin Hurtalta shoppailurahaa (60 + 30 €) heidän uuteen verkkokauppaan, tai kauppa on siis upotettu heidän sivuille, www.hurtta.com. Ostoksien teko oli vaivatonta ja nopeaa, niin kuin verkkokaupoissa pitäisi olla tänä päivänä. Hurtta ansaitsee kyllä ekstrakiitokset nopeasta toimituksesta. Paketti saapui vuorokaudessa lähimpään postiin, vaikka tein tilauksen vasta iltapäivällä.
Mitä sitten shoppailimme? Halusin Tinolle uuden talvitakin. Tino on malliltaan vähän hankala, sillä on pitkähkö selkä, mutta on silti kokoonsa nähden aika kevytrankenteinen. Yleensä 55 koon takit ovat liian lyhyet ja 60 koon takit mahdollisesti selänpituudeltaan ok, mutta muuten liian isot. Valitsin Hurtan valikoimasta talvitarpeisiin Summit Parkan koossa 55 (60 oli kaikin puolin liian iso). 55 koossa selänpiituutta olisi ehkä voinut olla pari senttiä lisää, mutta takki taitaa olla tähän mennessä Tinolle parhaiten istuva.

Harmi vaan, ettei Summit Parkasta ole kuin kolme värivaihtoehtoa (musta, ruskea ja pinkki). Pinkki olisi muuten ollut kivan kirkas väri, mutta pinkki ei vaan kuulu valintoihini. Lisäksi Devin kulkee yleensä punaisissa vermeissä, joten eihän pinkkiin pukeutunut Tino nyt millään olisi istunut siihen kokonaisuuteen.

Meillä käytetään takkeja lähinnä treenien yhteydessä lämppä- ja jäähkälenkeillä, sekä odottaessa omaa treenivuoroa. Normi-lenkeille bc:t harvemmin puetaan, vasta kovemmilla pakkasilla. Pippin-vanhus saa kyllä aika nopeasti takin tai villapaidan niskaan, usein jo noin rielun viiden asteen pakkasilla, mutta herra onkin jo reilut 14,5-vuotias.
Tino shoppaili myös Dazzle-köysitaluttimen, jotta saa pidettyä nuorison aisoissa.

Kommentit