Devin valmistautuu AVO-luokkaan

Devin on päässyt nyt taas enemmän tokoilemaan, kun agility on tauolla. Nyt pitäisi kyllä pikkuhiljaa kokeilla paluuta agilitykentille, mutta tässä olisi vielä yhdet toko-kokeet kiikarissa. Devinin edelliset toko-kokeet olivat joskus elo-syyskuussa reilut vuosi sitten, joten katsotaan uskalletaanko ollenkaan tuleviin kokeisiin (5.11.). Osaaminen ja asenne ovat kyllä ihan eri tasolla kuin vuosi sitten, puhumattakaan korvien välistä. Jotkut kypsyy vaan hitaammin kuin toiset, jospa muistaisin tämän jatkossa.
Devin on nyt ollut tosi reipas ja kiva tokossa. Paljon on tullut treenattua rauhallisia pikkujuttuja ja palkattua ainoastaan nameilla, kun piti ottaa rauhallisemmin jalan takia. Nyt olen jo voinut palkata lelulla ja ottaa mukaan vauhtiliikkeitä.

AVO-liikkeet ovat oikein kivalla mallilla. On toki teknisiä puutteita, etenkin kun tehdään kokonaisuuksia, mutta hiljaa hyvää tulee. Tiistaina kävimme Oilin luona Lahdessa ja teimme siellä kisamaisen setin muutamalla ylläripalkalla. Tässä setti videolla:

Kommentit