Evidensia Tammisto tsekattu

Meidän luottofyssari ottaa nyt vastaan Evidensia Tammistossa, joten sinne suunnattiin tänään Tinon ja  Devinin säännölliselle käynnille. Maalaispojat olivat kovin tohkeissaan isosta paikasta kaikkine tuoksuineen. Itse olisin toki mieluummin nähnyt, että olisimme jatkossakin voineet käydä Nikkilässä fyssarin luona (ihanan lähellä), mutta eipä Tammisto nyt niin kaukana ole.
Tinon liikkuminen oli rennompaa kuin muutamaan kertaan, ainoastaan isolla ympyrällä vasempaan liike oli hieman jäykkää (vasen etujalka). Tinolla oli pienempiä lihasjumeja, mutta kauttaltaan paremmassa kunnossa kuin hetkeen.

Devin on nyt ollut yli kolme viikkoa remmiliikunalla, päivän pisin lenkki max 30 min. Pojassa on reippaasti energiaa, eikä sitä saa millään liikkumaan rennolla askeleella remmissä näin, kun on joutunut olemaan kokoajan kytkettynä. Tämä näkyy luonnollisesti lihaskireyksinä, ja lisäksi Devin oli hieman vino. Nyt on paikat taas avattu ja edessä on hidasta paluuta normi elämään. Ensi viikolla Devin saa jo hieman liikkumisvapautta, kun ohjelmassa on lenkkeilyä pidemmässä remmissä/liinassa (fleksiin en uskalla laittaa tuota koiraa). Jos jalka pysyy oireettomana, niin seuraavalla viikolla koittaa vapaus ja sitä seuraavana agility-treenaaminen. Pidetään peukkuja!

Kommentit