BC-rotumestari tokossa

Lauantaina oli bc:iden toko-rotumestaruus Ojangossa hallissa. Osallistujia oli vähän, joten ylsimme mestareiksi hieman heikommillakin pisteillä. Meidän pistesaalis oli yhdellä nollatulla liikkeellä 260 pistettä, eli 1-tuloksen arvoinen suoritus. Tuomarina oli Pirkko Bellaoui.
Kisasimme numerolla 2. Ensin tehtiin paikkikset ja sitten yksilöliikkeet kahdessa eri kehässä. Me ei olla tehty hallitreeniä sitten alkukevään, mutta Tino tuntui silti ihan normilta. Oli itse asiassa kiva kokonaisuus, vaikka Tinon tekemisessä näkyi nyt taas vanhoja epätarkkus-virheitä. Ollaankin nyt taukoiltu ja lähinnä treenaattu kokonaisuutta silloin, kun ollaan treenattu. Nyt pitää taas ruveta viilaamaan pilkkuja, treenilistalle menee ainakin: suorat perusasennot (etenkin noutojen palatuksissa), kapulan pitoa, kaukojen istumiset ja sivulle nouseminen (kaikki vajaita), sivulta maahan (hitaita).
Pisterivi oli ihan siisti, paitsi se yksi nollaus. Voitteko kuvitella, nollasimme paikkamakuun! Todella kiusallista. Tino ei vaan kertakaikkiaan mennyt maahan (tai meni, mutta vasta 3. käskyllä). Tino oli ihan skarpin näköinen istumisen jälkeen, joten oli kyllä yllätys, ettei mennyt maahan - ei tässä ole edes aiemmin ollut mitään ongelmia, joten en todellakaan osannut odottaa tällaista virhettä.
Pisteitä lähti lähinnä vinoista perusasennoista, hitaista maahanmenoista, kapulan pyörittämisestä ja/tai vajaista istumisista. Tunnarissa Tinoa taas vähän jännitti ottaa oma. Merkkasi kyllä nopeasti oman, muttei uskaltanut nostaa ennen kuin oli tarkastanut kaikki muutamaan otteeseen. Tässä vielä video:

Kommentit