Pettymys

Parhaamme teimme, mutta se ei riittänyt. Emme valitettavasti saaneet paikkaa tokon valmennusrenkaasta: "Tino on 6-vuotias koira, joka osaa paljon ja työskentelee mukavasti. Paikoin voisi olla intensiivisempi ja paremmin 'töissä'. Välillä esittää hienoa tekemistä. Yhteistyö on miellyttävää, mutta koiran pienen keskittymättömyyden takia kokonaisuus vähän kärsii." Pisteitä keräsimme 88 ja olimme 4. sijalla. Renkaaseen valittiin kolme uutta koirakkoa, kolmannella oli 90 pistettä.
En ole pettynyt sinuun, sinä teit parhaasi ja vielä enemmän.
Meillä on onneksi mikä parhain ja reippain oma treeniporukka, mutta kyllä minä silti unelmoin paikasta valmennusrenkaassa. Tämän hetkistä pettymystä ja harmitusta korostaa se, etten voi enää hakea uudelleen renkaaseen Tinon kanssa. Tino oli jo nyt "yli-ikäinen", mutta meidät kutsuttiin kuitenkin näyttötilaisuuteen. Renkaaseen voi hakea alle 6-vuotiaan koiran kanssa ja Tino oli täyttänyt 6 noin kuukautta ennen näyttöä. Tuntuu masentavalta, että yli 6-vuotiaan koiran kanssa "peli on menetetty" renkaan osalta (toki renkaassa saa olla sen ikäisen kanssa, mutta hakea ei enää voi). Itse toivon, että meillä on Tinon kanssa vielä 3-4 aktiivista toko-vuotta edessämme.
Kuva parin vuoden takaa <3
Aikamoisia harppauksia olemme tehneet meidän kolmen vuoden tokoilun aikana, mutta yksi suuri tavoite jäi nyt saavuttamatta. Ei tästä tämän enempää, nyt on aika nostaa katse tulevaisuuteen ja kohti seuraavia tavoitteita. Tässä pisteessä olemme tänä päivänä (video näyttökokeesta):


Ja loppukeveyksenä Tinon ensimmäinen videoitu toko-suoritus. Nämä ovat meidän toiset AVO-kokeet:

Kommentit