Onnea 3-vuotiaalle!

Karmiwan Qma aka Devin täyttää tänään 3 vuotta. Toisaalta tuntuu että nyt jo, ja toisaalta että vasta. Muistan kun toin Devinin kotiin, ja olin hieman huolissaan siitä, kun se nukkui lähes koko päivän. Siis sen yhden päivän, kun tuli uuteen kotiin. Pohdin, että onkohan minulle tullut liian rauhallinen pentu. Enpä olisi sinä päivänä uskonut millainen ikiliikkuja ja tulinen tapaus minulla oli käsissä.
Devin keväällä 2013, ikää n. 8 viikkoa
Devin on opettanut minulle paljon. Varmaan paljon enemmän kuin muut koirani. Devin on hieno harrastuskoira, mutta sen kanssa ei pidä kiirehtiä. Välillä asioiden oppimisessa voi mennä tovi, ja välillä Devin oppi uusia temppuja todella nopeasti.
Tehisleirillä keväällä 2015.
Kisaura on tullut korkattua kolmessa lajissa: ensin toko, sitten agility ja viimeisenä rally-toko. Lisäksi Devin pääsi viime vuonna hieman kokeilemaan vepeä. On se monipuolinen harrastuskaveri.
Syksyllä 2015, kuva: Jenni Liukkonen
Monien silmissä Devin vaikuttaa ehkä aika vilkkaalta, mutta kyllä se myös osaa ottaa rennosti. Treenivuoroaan poika odottaa nätisti, eikä kuumene vaikka muut tekevät agia ja itse joutuu odottamaan vuoroaan. Kotona Devin tulee mielellään syliin köllimään, jos vaan saa luvan.
Lumileikkejä talvella 2016.

Kommentit