Lisää rally-toko kisailua

Viime lauantaina molemmat paimenet pääsivät ralliradalle. Kokeet olivat Espoossa Agimestan hallissa, tuomarina Iiris Harju. Rata tuntui pidemmältä ja vähän vaikeammalta kuin edellsiviikon kokeissa, mutta molemmat pojat selviytyivät siitä mielestäni hyvin.
Tinon kanssa tuli -1 piste (kontr) 2-tehtävästä. Tuli varmaan siitä, kun Tino astui varpailleni. Tinon pisteet olivat näin ollen 99/100 ja tällä saavutimme 3. sijan. Tuomarin kommentti paperilla oli "Kaunis energinen suoritus, hieno takapäänkäyttö."

Devin tuntui Tinoa reippaamalta ja olin kaikin puolin tyytyväinen pojan työskentelyyn ja keskittymiseen, joten olin hieman ihmeissäni tuloksesta: 85/100 pistettä. 2-tehtävästi oli-1 piste (kontr), mutten tiedä minkä takia. Samoin -1 piste (kontr) 5-tehtävästä ja -3 pistettä (kontr) 13-tehtävästä. Näissä molemmissa Devin painoi aika vahvasti, joten pistemenetykset varmaankin sen takia. Minulle yllättävä oli -10 pistettä (TVÄ) 9-tehtävästä, kommenttina "eriaikaisuus ja rintamasuunta". Ilmeisesti käännyin itse joko liian hitaasti tai liian nopeasti, epäilen että liian hitaasti. Tuomarin yleiskommentti oli "Nättiä yhteistyötä".

Suoritukset eivät valitettavasti tullut videolle, mutta tässä videoitua Devinin treenit viime viikon keskiviikolta, jolloin kokeilimme AVO-rataa.


Kommentit