Kropat vetreäksi ja tassupohdintaa

Tänään paimenet kävivät Patricia Hirnin luona fyssarikäsittelyssä. Tinolla oli lähinnä lihasjumeja lapojen ympäriltä, hyvin erilaista jumitusta kuin normaalisti. Sellaisia jumeja, mitkä viittaisvat liukastelemiseen (ehkä tuliaisia messarin kokeesta, tai kierron treenaamisesta). Tinon selkä oli kuitenkin melko rento ja kroppa oli suora, joten jumppaaminen ja kotihieronta on selkeästi auttanut.

Devinillä oli normaalit etupää-jumit, muttei niin pahana kuin joskus aiemmin. Devin on nyt tauolla agista kunnes kynsi on parautunut, joten kroppa saa samalla vähän lepoa. Lenkkeillä voi normaalisti, kunhan on tossu jalassa, ja tokoakin voi aika normaalisti treenata.
Kynsi/ydin on rauhoittunut hyvin reilussa viikossa.
Kävin ostamassa Devinille uudet tossut, kun näillä pakkasilla kumitossut eivät ehkä ole mukavin valinta. Ostin Rukka Protect softshelltossut ja ne ovat pysyneet jalassa yllättävän hyvin kovasta vauhdista huolimatta. Devin on kyllä saanut jo viikossa tossujen pohjat kulutettua niin, että muutama reikä on ilmestynyt. Onneksi tossuja on neljä ja ainoastaan yksi käytössä kerralla.

Olen lisäksi ruvennut syynaamaan Devinin anturoita tarkemmin. Ne ovat kuivat ja niissä on aika paljon halkeamia. Otin ongelman puheeksi töissä ja päätimme että kokeilen nostaa Nutrolin Iho & turkki annosta. Devin on pitkään saanut päivittäin n. 2 teelusikallista Iho & turkkia, mutta saa nyt jatkossa 3. Katsotaan tuoko toivottua vaikutusta. Tinon ja Pippinin anturat ovat nimittäin oikein siistit Iho & turkilla.
Devinin vasemman etutassun anturat 6.1.

Kommentit