Tassuhaaveri ja fyssaria

Tinolle kävi ikävästi vajaa viikko sitten lenkillä: onnistui astumaan paksuhkon tikun päälle niin, että tikku uppoi anturaan n. 0,5 cm. Nyppäsin tikun irti heti lenkillä ja siitähän syntyi kohtalainen verenvuoto. Matkaa kotiin oli n. puolitoista kilometriä, mutta hyvin Tino kävely. Ontuminen loppui itse asiassa heti, kun tikku oli pois. Näyttäisi siltä, että selvisimme muutamien päivien kotihoidolla, koska anturassa on nyt enää pieni viilto näkyvissä.
Ensilumi, tassut ja tossu.
Maailman paras tassusuoja!
Haava, päivä 1.
Haava, päivä 2.
Eilen (25.11) Tino ja Devin pääsivät Patrician luokse fyssarikäsittelyyn. Tino olisi luultavimmin muuten ollut oikein hyvässä kunnossa, mutta Tino kaatui kunnolla kyljelleen edellispäivän Jessican toko-treeneissä ja tästä kroppa oli saanut muutaman tällin. Jumeja oli etenkin lapojen ja olkapäiden ympäriltä (pahemmin vasemmalla puolella) sekä vasemmassa reidessä. Ilon aihe oli kuitenkin, että selkä oli paljon parempi kuin pitkään aikaan. Jumppailut ja selän hierominen kotona on selvästi tuottanut tulosta.

Devin oli muuten hyvässä kunnossa, mutta kerää edelleen jumeja etupäähän lapojen ja olkapäiden ympärille. Saimme hieman uusia jumppa- ja liikkumisohjeita, joten katsotaan saammeko niistä apua.

Kommentit