Kisaviikonloppu kuvin ja videoin

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässäpä postaus kisavikonlopusta lähinnä kuvin ja videoin.

Lauantaina Tino pääsi toistamiseen kokeilemaan tokon uusia sääntöjä. Koe oli Janakkalan koirakerhon järjestämä. EVL:ssä oli ainoastaan 3 koiraa, meillä oli starttinumero 2. Tuomarina oli Pernilla Tallberg ja lisäksi paikalla oli kaksi tuomarikokelasta.
Kaikista muista liikkeistä tuli hienot pisteet paisti niistä liikkeistä, mihin osui isompia virheitä. Ruudun eteenmenossa Tino regoi ympyrän etureunan teipinpalaseen, ja oletti ilmeisesti, että siinäpä on kosketusalusta. Eli oli 5-10 cm ulkona ympyrästä, joten korjasin peruutuskäskyllä. Ohjatussa selittämätön aivopieru: Tino ei juossut merkille asti, joten myös tähän uusi käsky ja lisäksi ruma nosto. Kiertonouto meni pieleen, en tiedä mikä tuli, kun Tino kuitenkin lähti ihan hyvin, vaikkei kyllä ollut fokusoitunut liikkeen alussa (ei siis loppujen lopuksi kiertänyt lainkaan).


Vaikkei pistesaavutus ollut nollauksen takia huima, niin pisteet riittivät voittoon.
Sunnuntaina vaihdoin lajia ja koiraa. Devinin kanssa juoksimme kolme starttia Ojangossa, 2 agi-rataa ja 1 hyppis. Ensimmäiseltä agi-radalta tuli tuttuun tapaan yksi rima alas (60 cm) eli radalta 5 vp (sija 5/26 ja nopein aika). Hyppiksellä saimme aikaiseksi nollan ja 3. sijan! Viimeisenä ollut agi-rata oli aika vaikea ja pari ikävää kohtaa. Tältä radalta HYL oman hätiköinnin takia. Tuomarina toimi Anne Savioja. Rimat olivat vaihtelevasti 55 ja 60 cm (samalla radalla saattoi siis olla molempia korkeuksia).

Agilityrata A
Hyppyrata C
Agilityrata B

Kommentit

  1. Sillä ekalla agiradalla oli sekaisin 55 ja 60 rimoja ratahenkilöiden mokan takia, eli ei ollut tuomarin päätös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :D Ne oli vielä niin selkeästi puoli kenttää 55 ja toinen puoli 60. Ja meillä tietty 60 cm alas.

      Poista
    2. No voi höh :( joku joka laittoi ne takaosan rimat, oli ilmeisesti käsittänyt väärin

      Poista
    3. No, voishan se koira myös oppia pitämään kaikki rimat ylhäällä ;)

      Poista

Lähetä kommentti