Uudistettu EVL korkattu!

Jos aiomme osallistua tämän kauden karsintoihin, niin haluan ehdottomasti käydä muutamat kokeet uusilla säännöillä tässä syksyn aikana. Joten tuumasta toimeen, ensimmäiset kokeet merkkasin kalenteriin viime viikon lauantaille. Ajankohta ei tuntunut uusien liikkeiden osalta ihan sopivalta, mutta päätin, että nyt sitä kokemusta on vaan haettava ja kokeet ovat sitä paitsi oikein hyvä motivaattori saada liikkeet kuntoon. Kävimme muuten myös keräämässä kokemusta reilu viikko sitten (27.9) uusien tuomareiden näyttötilaisuudesta. Tarjolla oli pienehkö halli liukkaalla messumatolla ja noin parikymmentä tuomari-kokelasta pisteyttämässä liikkeitä. Oikein hyvää treeniä meille siis!

Takaisin lauantain (3.10) kokeeseen, mikä pidettiin Ojangossa ulkokentällä. Tuomarina toimi Ilkka Stén ja EVL:ssä oli 7 koirakkoa. Saimme napattua 1-tuloksen ruudun nollauksesta huolimatta ja tämä oikeutti 3. sijaan. Tässä pisteet:
Tino tuntui iloiselta ja rennolta kehässä. Ruudussa mokasin itse tyhjän merkin (pysäytin liian myöhään) ja liike meni nollille, kun tuli annettua liikaa käskyjä. Positiivista oli kuitenkin, että sain korjattua ja lähetettyä ruutuun, vaikka siinäkin stoppi valui. Sivulletulo oli muuten turhan lennokkas. Nyt olisi saatava kaikki stopit kuntoon, sekä itselleni parempi ajoitus käskyjen suhteen että Tinolle napakammat pysähdykset. Muuten olen kyllä tyytyväinen kokonaisuuteen, Tinon kanssa on kivaa olla kehässä.

Kommentit