17.10 agi-kisojen ratapiirrustukset

Salme Mujunen oli julkaissut 17.10 kisojen ratapiirrustukset Koirataito SM fb-sivuillaan. Tässä 2-luokkien radat:
Hyppiksellä jäin itse liian pitkään seisomaan 3-putken lähelle, josta sitten ryntäsin kohti pujottelua ja siitä sisäänmenovirhe (Devin katsoi minua eikä malttanut lukea rataa). 16-hypylle takaaleikkasin ja siinä näkyi takaaleikkauksien treenaamattomuus, kun Devin pyörähti ympäri hypyn takana. Hyppis mentiin muutenkin hieman käsijarru päällä.

Agi-radat sujuivat paremmalla fiiliksellä. Ensimmäisellä agi-radalla oli melko jyrkkä kääntyminen A:lta ja näitä Devin ei ole tehnyt aiemmin, joten ehkä sen takia otti hieman kuono-osumaa alasmenolla, kun työnsin edestä sivulle. Hylkäys tuli 13-putkelta, kun en ottanut huomioon, että Devin on sen verran kiinni minussa, että hyppää 12-hypyn kohti minua, jolloin samalla sujahtaa putken väärään päähän. Tykkasin tästä radasta!

Viimeisellä radalla 7- tai 8-rima kolahti (taisi olla 8), mutta pysyi ylhäällä. Jäin itse jälkeen jo keinua lähestyessä, mutta väänsin silti valssin keinun jälkeen, kun olin valssin sinne suunnitellut. Siinä Devin sitten tietenkin tuli jaloille ja putkea kohti mentiin hieman kiemurrellen, mutta selvittiin vielä tästä. A:lle lähestyminen hirvitti etukäteen, kun oli sen verran vino, mutta Devin pärjäs tässä hyvin. 18-hypyn jälkeen olin aivan liian myöhässä vedon kanssa, mutta kuuliainen Devin kääntyi kuitenkin kiltisti kohti oikeaa putkensuuta. Loppusuoralla se virhe sitten tuli, 21-hypyn rima alas. Tälläkin radalla meillä oli kivaa!

Tässä vielä kertaalleen radat videoituna:


Juuri nyt Devin parantelee taas vasenta etujalkaa. Maanantain agi-treenien jälkeen poika oli maanantai-iltana ja vielä tiistain epäpuhdas aina maattuaan hetken paikoillaan. Tänään näytti ainakin aamulla taas normaalilta.

Kommentit