Töihin paluu ja kisailua

Jos lomalla ei malta päivittää blogia, niin töihin palatessa ei vuorostaan ole aikaa. Treenattua ja kisattua on taas, tässä kohokohdat:

Kokeet: vepe AVO, Action Dogs ry
Koira: Tino 5 v.
Tulos: 75 pistettä, 3-tulos
Tuomari: Kim Granholm
Aika & paikka: 25.7.2015 Fiskars

Kaikki vetoliikkeet sujuivat todella hienosti täysin pistein. Tino teki oikein töitä päästääkseen maalitolppien välistä maaliin sivutuulesta huolimatta. Viennistä taas 0 pistettä. Tino lähti kyllä viemään (esineenä dummy), mutta yritti tarjota esinettä keulasta, mikä oli aika korkea, eikä ylettänyt tarpeeksi ylös. Yritin käskyttää irrottamaan, mutta Tino ei irrottanut, vaan toi esineen takaisin rantaan.

Epävirallinen koe: toko ALO (uusilla säännöillä)
Koira: Devin 2 v.
Tulos: 179 pistettä, 1-tulos & KP, sija 3
Tuomari: Kaisa Lähdesmäki ja Pernilla Tallberg
Aika & paikka: 26.7.2015 Koivukylä (nurmikenttä)
Pisteet (klikkaa isommaksi)
Seuraamisesta tuli kommenttia, että on turhan tiivis. Tätä pitänee miettiä, koska Devin ei ollut läheskään yhtä tiivis kuin treenatessa. Kaukoissa Devin hypähti hieman eteenpäin (n. 10 cm), kun nousi istumaan, mutta nousi täpäkästi ensimmäisellä käskyllä! Hypyssä Devin oli vähän tahmea ja perusasento jäi hieman vajaaksi/vinoksi. Palkkasin leluun pariin otteeseen kehässä (seuruun ja luoksarin jälkeen). Devin oli reipas, vaikkei ihan yhtä vapautunut kuin treeneissä, mutta olin kyllä tyytyväinen mielentilaan. Eikä ongelmia paikkiksessa!
Ylpeä palkinnostaan!
Koe: toko ALO, Suomen Amerikanstaffodshirenterrieriyhdistys ry
Koira: Devin 2 v.
Tulos: 171 pistettä, 1-tulos, sija 5/13
Tuomari: Riitta Räsänen
Aika & paikka: 27.6.2015 Koivukylä (nurmikenttä)
Ensin oli yksilökehä ja vasta lopuksi paikkamakuu. Yksilökehässä Devin tuntui aika väsyneeltä/tahmealta, ainakin verrattuna treeni-itseensä tai edellisviikon epiksiin. Tuomari kehui seuraamista, mutta seassa pari jähmeää perusasentoa. Luoksetulossa Devin tuli aika hitaasti (laukassa kyllä). Kaukoissa ei noussut ensimmäisellä käskyllä. Paikkamakuussa olimme ensimmäisinä ja Devin meni ripeästi maahan ja makasi rauhallisesti, muttei sitten noussut perusasentoon.

Kommentit