Täpärästi 1-tulos Tinolle ja Devinille ortopedikäynti

Tino: vepe, kokeet, AVO 15.8
Huh, vihdoinkin taas 1-tulos! Jännitystä riitti kokeen alusta loppuun, kun matkalle osui useampi pienempi virhe rokottaen pistetiliä yhteensä -10. 1-tulos napattiin tasan 90 pisteellä, mikä siis on 1-tuloksen pisteraja. Sijoituksemme oli 2/6, tuomarina toimi Teemupekka Virtanen ja kokeen järjestäjinä oma seura HSKH, paikkana Hyvinkään hiekkakuoppa.
  • Uinti ja veneen nouto: 1:45 min, 25/25 p. Virhepisteitä ei tullut, mutta oli pientä jännitystä ilmassa, kun Tino ohitti ensin köyden, kun ei nähnyt sitä, mutta kääntyi ilman käskyjä takaisin ja löysi köyden ja veti veneen maliin toista maalitolppaa nuollen.
  • Esineen vienti: 1:17 min, 22/25 p. Esineenä oli liivit. Tino vei hyvin, mutta ei tarjonnut kunnolla liivejä vastaanottajalle, joten -3 pistettä veden kautta luovutuksesta.
  • Hyppy ja veneen hinaus: 1:53 min, 21/25 p. Muuten sujui hyvin, mutta ohiti maalilinjan reilulla 3 metrillä, joten -4 pistettä.
  • Hukkuvan pelastaminen: 1:30 min, 22/25 p. Tino ohitti maalilinjan vajaalla 3 metrillä, joten -3 pistettä.

Devin: Sipoon pieneläinklinikka Morelius 19.8
Pakkohan se oli viedä Devin ortopedin (Mikael Morelius) syynattavaksi, kun epäpuhtaus levon jälkeen palasi maanantaina (17.8). Epäpuhtaus hävisi kyllä taas heti, kun en antanut riehua, mutta halusin silti tarkistuttaa. Morelius katsoi liikkeet ja taivutteli läpi koko koiran, eikä löytänyt mitään poikkeavaa. Epäili kuten Patricia jonkinlaista pientä lihasperäistä vammaa ja kehotti rajoittaa liikuntaa 2-3 viikon ajan sen verran, ettei Devinin pääsisi tekemään repiviä liikkeitä. Tämä tarkoittaa meillä lenkkeilyä kytkettynä. Tässä vaiheessa Morelius ei suositellut kuvauttamista. 

Olisi taaas vaikka mitä muuta asiaa, kävimme esim. keskiviikkona (19.8) Jessican luona treenaamassa tokoa, mutta nyt ei vaan ehdi paneutua siihen. Pitää valmistautua huomisiin vepe-kokeisiin (Tino) ja sunnuntain tokon piirimestaruuksiin (Devin). Nurmikko on leikattava, pientä maalaushommaakin olisi. Puhumattakaan kaupassa käymisestä tai kodin siivoamisesta. Viikonloppuja!

Kommentit