Lomakuulumisia

Eipä tule lomalla juurikaan avattua konetta, joten blogi jää myös päivittämättä. Olemme treenanneet etenkin vepeä ja tokoa. Eilen tuli lisäksi katkaistua kuuden viikon agi-tauon.

Pari viikkoa sitten treenikaveri napsi kuvia vepetreeneistä ja niitä on ihan pakko jakaa täällä. Upeita kuvia!
Kaikki kuvat: Roosa Tanhuanpää

Tino: fysioterapia (Patricia Hirn) 13.7
Liike muuten ok, mutta Tino taivutti ympyrällä oikeaa etujalkaa ulospäin lyhyin askelein. Tinolla onkin ollut lihasjumi oikean lavan takana ja siinä taisi olla syy epätavalliseen liikerataan. Tino oli muuten paremmassa kunnossa kuin vähään aikaan

Devin: fysioterapia (Patricia Hirn) 13.7
Devinillä oli pienempiä lihasjumeja, muttei mitään pahempaa. Kehonhallinta oli selvästi kehittynyt.

Sunnuntaina (19.7) Tinolla oli vepe-kokeet. Viennin kanssa tuli pieni työtapaturma ja liike nollaantui, joten keskeytin kokeen siihen (2 venettä oli hyvä, siitä täydet pisteet). Arvottu esine oli pelastusliivit ja ne olivat kohtuullisen isot. Samalla kun Tino ampaisi veteen, niin liivit olivat nousseet naaman eteen niin, ettei Tino nähnyt eteenpäin, joten kääntyi takaisin. Yritin lähettää uudelleen, mutta siitä ei tullut mitään. Keskeytin liikkeen ja tehtiin vienti avustettuna niin, että kutsuivat veneestä. Silloin Tino lähti hyvin.

Kävin vielä uittamassa koiria Tinon koesuorituksen jälkeen ja Devinkin uskaltautui uimaan, vaikkei ollut rantaa, vaan veteen piti mennä suomaisen reunan kautta. Edistystä!

Kommentit