Kuunvaihteeseen mahtui vaikka mitä

Treenit: tehis-toko (HSKH, Mari Leiviskä)
Koira: Devin 2 v.
Aika & paikka: 27.5, Ojanko (ulkona)

Keskityimme Devinin kanssa seuraamiseen. Devinillä on tosi kiva asenne ja moottori seuraamisessa, mutta ottaa myös kohtuullisen herkästi häiriötä, jolloin kontakti tippuu. Lähdimme työstämään tätä pitkillä, suorilla seuraamiskuvioilla. Mari häiriköi juoksemalla meidän edessä ja meidän ympärillä, ja kyllähän Devin tiputti kontaktin useamman kerran, mutta korjasi ja tsemppasi hyvin.

Pakko hieman muistella tehis-leiriä, kun sain Saralta kuvia! Devin on kyllä hieno ja iloinen, sen niin näkee näistä kuvista. Minunkin pitäisi useammin muistaa tämän asian, etenkin silloin, kun tuskailen paikkamakuun kanssa.
Kaikki kuvat: Sara Malinen
Treenit: vepe (HSKH)
Koira: Tino 5 v.
Aika & paikka: 28.5, Eriksnäs

Tino pääsi tekemään AVO-liikkeet läpi ja hyvinhän ne sujuivat. Eiköhän yritetä pian saada koepaikka.

Perjantaina (29.5) lähdimme Lohjalle tapaamaan Kvarkin-koiria (joukossa myös muutama vieraileva tähti). Kyllä Tinon sukuun kuuluu aivan mahtavia koiria omistajineen!
Keskellä äiti Win ja ympärillä lapset vasemmalta Sisu, Peak, Viiru ja Tino.
Devin oli tietenkin kuokkimassa.
Lauantai vierähti Espoossa äidin luona kera pihatokoilut. Sunnuntaina kävin vuorostaan Mäntsälässä kimppatreenailemassa. Ensin hieman tokoilua Tinon kanssa ja sen jälkeen agia Devinin kanssa.

Treenit: EVL-kurssi (HSKH, Jenni Sohlberg)
Koira: Tino 5 v.
Aika & paikka: 1.6, Ojanko (ulkona)

Paneuduimme uuteen kierrä-nouda-hyppy-liikkeeseen, mikä ei kyllä ole ihan yksinkertainen ennakoija-Tinon kanssa. Yhden kerran annoin Tinon noutaa suoraan kierron perään ja tämän jälkeen sain tehdä hetken töitä sen eteen, että jättäisi kapulat rauhaan ennen kiertoa. Kiertoa pitääkin vahvistaa todella paljon niin, että on kapuloita jne. matkan varrella.

Kommentit