Kauheasti kaikkea

Treenit: Remontti-ryhmä, agility (BAT, omatoimi)
Koira: Devin 2 v.
Aika & paikka: 7.4, Ojanko (halli)

Itsenäistä treenailua - keskityimme pujotteluun ja A-esteeseen. Pujottelu oli oikeasti hieno! Kokeilin ottaa enemmän sivuetäisyyttä ja Devin kesti tämän tosi hyvin, etenkin jos pujottelun jälkeen oli putki, mihin sai fokusoida. A:lla haettiin askelrytmiä, jotta askeleet osuisivat paremmin alastulolle. Tästä kaksi videota (toinen video on sama kuin ensimmäinen, mutta hidastettuna x 4).Jotta sain viimeisen alasmenoaskeleen paremmaksi, niin viritin boksin yläriman alastulolle ja muutamille kerroille sen päälle vielä bumperin. Videolta katsottuna ongelmakohta taitaa olla viimeinen askel ennen harjan ylitystä, eli ylösmenon toinen loikka. Loikka jää jotenkin vajaaksi ja Devin lähtee siitä venyttämään yli harjan, jolloin harjanylitys-loikka ei tule tarpeeksi alas alasmenon puolelle.

Treenit: Ahkerat toko-kurssi (HSKH, Sanna Tiilikainen)
Koira: Tino 5 v.
Aika & paikka: 7.4, Ojanko (halli)

Temppuratakerta - Tinolla oli tosi hauskaa ja oli ajoittain vähän vallaton, mutta samalla pätevä. Tinon kanssa pitäisi treenata enemmän näitä rikottuja kaavoja.

Treenit: tehis-toko (HSKH)
Koira: Devin 2 v.
Aika & paikka: 8.4, Ojanko (halli)

Devinin suhteen tahtoo nyt olla toko-masennusta. Nyt tuntuu taas siltä, että sen perusosaamisessa on ärsyttäviä puutteita, mitä en ole saanut treenattua kuntoon (yrityksistä huolimatta).

Kisat: HSKH agility-kisat
Koira: Devin 2 v.
Aika & paikka: 12.4, Ojanko (halli)

Olipa taas hurjan hauskaa olla kisoissa, vaikkei tuloksilla juhlittu. Tuomarina toimi Henri Luomala, joka ystävällisesti piti rimat 55 cm molemmilla radoilla.

Ensimmäiseltä radalta tuli 3 rimaa alas, joten tästä 15 vp (-13,87 sek., etenemä 4,75 s/m). A oli vaihteeksi lennokas, mutta ei virhettä tästä. Toisella radalla rytmi katosi keinun jälkeen, kun siinä Devinillä oli vähän liikaa vauhtia. Keinun jälkeinen hyppypyöritys onnistui vielä, mutta kepeille lähetys oli huono ja siinä Devin lähti takaisin hypylle. Loppuradalla vielä kaatuminen pituudella ja sen jälkeen epämääräinen säätö kohti maalia.


Tino: fysioterapia (Patricia Hirn) 13.4

Tino otti ajoittain hieman lyhyempää askelta vasemmalla etujalalla liikkuessaan, mutta muuta toispuoleisuutta ei ollut. Selän lihaskalvot olivat kireät, mutta kireyttä oli symmetrisesti molemmin puolin.

Devin: fysioterapia (Patricia Hirn) 13.4
Edellispäivän kaatuminen pituudella, tai muutamia viikkoja sitten tapahtunut yhteydenotto renkaan kanssa oli selvästi saanut lihakset jumiin oikealta puolelta. Muuten poika oli hyvässä kunnossa ja liike hyvä.

Kommentit