Onnen hetkiä

Treenit: tehis-toko (HSKH, Mari Leiviskä)
Koira: Devin 2 v.
Aika & paikka: 25.3, Ojanko (halli)

Onnen hetkiä on niitä, kun näet koirassasi kehitysaskeleita. Ihan parasta eilisissä Marin vetämissä tehis-treeneissä oli nähdä miten rauhallisen keskittyneenä Devin makoili, kun itse juttelin kouluttajan kanssa. Tämän eteen on tehty töitä, joten olin niin ylpeä ja onnellinen! Vielä kuukausi sitten Devin olisi tutkinut maata haistellen, kun ei kerran tarjota muuta hommaa makoilun lisäksi.

Treenattiin me myös oikeita liikkeitä. Ensin luoksaria, mikä on edennyt ihan kivasti, mutta jatketaan edelleen niin, että otan eniten toistoja vauhtipalkkana ja vähemmän perusastentoon asti. Stoppeja katsottiin kierron kautta ja namiheitoilla. Seisominen on hyvä, mutta maahanmenoa on tullut tehtyä tosi vähän ja siihen otan nyt kuurin käsiavulla, jotta saisin sellaisen liukumis-maahanmenon.

Lopuksi näytin Marille pää maassa-asentoa. Devin teki nyt jo aika kivoja, suoria asentoja. Perusasennosta maahan tuli hyviä toistoja, kun lelu oli etupalkkana ja laitoin itse vasemman jalan hieman eteen, jottei Devin päässyt ottamaan vinon asennon oikealle.

Kilteistä kiltein ja iloisista iloisin koira, Tino tänään 5 vuotta! Että olen onnellinen tästä koirasta <3 Tino on mutkaton ja hauska tapaus, aito rauhanturvaaja ja tulee kaikkien kanssa juttuun.

Kommentit

Lähetä kommentti