Ohjattuja treenejä sekä hammaslääkärikäynti

Treenit: tehis-toko (HSKH)
Koira: Devin vajaat 2 v.
Aika & paikka: 4.3, Ojanko (halli)

Teemana häiriöt, Devinin kanssa tein ainakin häirittyä perusasentoa ja liikkeelle lähtöjä sekä täyskäännöksiä ihmisten lähellä/edessä.

Treenit: kontaktikurssi, agility (Senni Huotari)
Koira: Devin vajaat 2 v.
Aika & paikka: 6.3, Agility Akatemia

Viime viikolla oli kontaktikurssin viimeinen kerta. Katsoimme alkuun pikaisesti keinua, mikä sujui oikein mallikkaasti, ja sen jälkeen taas A:n kimppuun. A:n suhteen Devin tarvitsee edelleen sitä itseluottamusta, mutta osuu kuitenkin lähes aina ihan hyvin alastulolle.

Treenit: Remontti-ryhmä, agility (BAT, Anna Orenius)
Koira: Devin vajaat 2 v.
Aika & paikka: 10.3, Ojanko (halli)

Radan ensimmäiset 10 estettä sujui oikein mallikkaasti sisältäen leijeröintiä, välistävetoa ja niistoa. Rimatkin pysyivät hyvin ylhäällä (50-60 cm). Kokeilin vaihtaa niisto-kohdan saksalaiseen, mikä sujui muuten ihan kivasti, mutta tässä Devin herkästi pudotti riman, loppuvaiheen sokkarin aikana. Sama ongelma esiintyi toisessa kohdassa, missä oli takaakierto + päällejuoksu. Nämä menevätkin nyt treenilistalle.

Treenit: Ahkerat toko-kurssi (HSKH, Sanna Tiilikainen)
Koira: Tino vajaat 5 v.
Aika & paikka: 10.3, Ojanko (halli)

Sannan kanssa paneuduimme luoksetuloon. Jätössä ilmeni nyt sellainen, että Tino korjaa välillä asentoa heti, kun lähden kävelemään poispäin. Palkkasin sitten muutaman kerran pysymisestä, mutta pitääpä jatkossa olla tarkkana tämän kanssa ja pyytää avustaja katsomaan pysymistä. Tätä samaa asennon korjaamista/ennakointia esiintyi nimittäin myös, kun tein itsekseni ruudun loppuvaihetta ja vaikken kutsunut sivulle, niin Tino oli herkästi nykimässä/nostamassa takapuolta maasta.

Treenit: tehis-toko (HSKH)
Koira: Devin vajaat 2 v.
Aika & paikka: 11.3, Ojanko (halli)

Paikkiksia, luoksetulon vauhtitreeniä, seuraamista, tunnaria, tasamaa- ja hyppynoutoa sekä kaukoja, siitä oli Devinin tehistreenit tehty. Ihan kivasti sujuneet treenit, mutta ei nyt mitään sellaista, mistä olisi tarvetta kirjoitta erikseen tänne.

Hammaslääkäri 12.3, Pippin 13 v.

Pippin kävi Animagi Järvenpäässä Ulla Eskelisen luona hammashoidossa. Hammaskivet tuli puhdistettua ja purukalustosta otettiin röntgenit. Lisäksi yksi murtunut etuhammas poistettiin. Se olikin viimeinen etuhammas ylärivistä, kun ne kaksi muuta on poistettu murtumien takia aiemmin.

Kommentit