Uintia ja huoltoa

Pippin pääsi sunnuntaina mukaan vierailukierrokselle Espooseen ja Kirkkonummelle, ja paimenet pääsivät vuorostaan sitten illalla Onnenkoiraan uimaan.

Devin empi tällä kerralla veteen menoa vain pienen hetken, jonka jälkeen se pulahti uimaan useamman kerran ihan omatoimisesti, vaikken siis ollut edes ehtinyt heittää lelua veteen. Tinohan on jo tunnettu vesipeto, mutta nyt niitä onkin kaksi. Etenkin Devin ui nyt sellaisella innolla, että joutui aika nopeasti tauolle, kun kroppa rupesi näyttämään sen verran väsyneeltä. Koska myös Tino on himo-uimari, niin sekin sai välillä ottaa pienen tauon.

Tino: fysioterapia (Patricia Hirn) 10.11

Tinolla oli kireyksiä etenkin lanneselässä ja lapaluiden takana. Lisäksi vasemman etujalan (operoitu jalka) liikerata oli hieman epäpuhdas heti käsittelyn jälkeen.

Devin: fysioterapia (Patricia Hirn) 10.11

Devin oli eloisaksi teiniksi ihan hyvässä kunnossa. Selkälinja oli hieman vino, mutta se korjaantui nopeasti. Lisäksi lanneselän lopussa oli kireyttä ja kuivuutta. Edellisillan uinti oli luultavasti kuivattanut kropan ja sen takia takapään lihakset olivat kuivan kireät. Pitää ottaa tämä jatkossa huomioon ja muistaa huolehtia nesteytyksestä ennen uintipäivää ja myös sen jälkeen. Uimalassa ilma on kuitenkin kostea ja lämmin, mikä on rankkaa koiran kropalle, etenkin jos on muutenkin höyrypää.
Fyssarikäsittelyn jälkeen paimenet pääsivät vielä shoppailemaan talven varalle Peten koiratarvikkeeseen. Devin päätyi useiden eri takki-kokeiluiden jälkeen Peruspomppaan ja Tino sai vihdoinkin uuden, isomman BOT-verkkoloimen. Ei muuten ole ihan helpommasta päästä löytää kapeille bc-pojille sopivia takkeja.

Kommentit