Rimoja, malttia ja pirun olkapää

Treenit: Remontti-ryhmä, agility (BAT, Anna Orenius)
Koira: Devin 1½ v.
Aika & paikka: 18.11, Ojanko (halli)

Tällä kerralla oli vuorossa ratatreenit, Devinillä rimat 40-45 cm. Itse kuviot sujuivat oikein kivasti, mutta paneuduimme sen sijaan rimoihin. Devin pudotti herkästi rimoja, jos kiirehti perääni tai ei muuten vaan katsonut eteensä. Jos taas olin jättänyt lelun valmiiksi jonkun esteen taakse, niin keskittyi tosi kivasti, eikä silloin tullut rimoja alas. (Keskiviikkona kävimme sitten vielä tekemässä hyppytekniikkaa korkeudenarvioinnin parissa, 45-50-55-45 cm, ennen tokotreenejä ja näissä ei ollut ongelmia.)

Pujottelu (6 keppiä) sujui nyt jo paremmin avokulman puolelta ja kadonnut rytmi tuntuu olevan löytynyt.

Treenit: tehis-toko (HSKH)
Koira: Devin 1½ v.
Aika & paikka: 19.11, Ojanko (halli)

Keskityimme alkuun ennakoimiseen luoksetulon ja noudon yhteydessä. Devin nykii tällä hetkellä herkästi eri jutuista (kapulan heitto, liikkurin käskyt, jne.) ja palkkailin nyt siitä, kun malttoi ja pysyi nätisti paikoillaan. Toisena treeninä teimme ohjattua noutoa (ilman keskikapulaa). Devin jäi jostain syystä kiinni (edestä katsottuna) vasempaan kapulaan ja jumppasimme sitten lähtemistä oikealle.

Teimme lopuksi vielä paikkamakuun. Devin oli muuten hyvässä mielentilassa ja malttoi hyvin, mutta heti alussa nousi (!) ja meni kutsumaan vieruskaveria leikkimään. Vaikka Devin on välillä rauhaton paikkiksissa, niin ei kyllä ole ikinä noussut ylös.

Tinon kanssa olemme valmistautuneet VOI-luokan kokeisiin. Huomenna oli tarkoitus mennä kokeisiin ja liikkeetkin ovat sujuneet aika kivasti, mutta miten kävikään... Keskiviikkona Tino lähti jahtaamaan peuraa lenkillä (ei ollut poissa kuin 2-3 minuuttia) ja eilen poika epäonnistui ojan yli hypyssä ja kaatui sitten osittain kyljelleen. Tuloksena näistä episodeista oli sitten se, että Tino on nyt epäpuhdas leikatusta jalasta (vasen etujalka). Epäpuhtaus/ontuminen alkoi eilen levon jälkeen ja vähenee/poistuu aina, jos Tino liikkuu hetken, mutta jos makoilee hetken, niin on taas epäpuhdas. Voi surku! Tuo olkapää ei ole oireillut näin vahvasti sitten ennen leikkausta ja heti leikkauksen jälkeen.

Kommentit