Remonttia ja tehistä

Treenit: Remontti-ryhmä, agility (BAT, Anna Orenius)
Koira: Devin 1½ v.
Aika & paikka: 4.11, Ojanko (halli)

Illan teemana oli pujottelu ja sitä katsottiin ihan yksittäisenä esteenä sekä hypyn takaa. Devinillä umpikulman puoli sujuu oikein kivasti (6 keppiä), mutta avokulman puoli ei vaan tahdo toimia parin onnistuneen toiston jälkeen (menee oikein sisään, muttei taivu 2-väliin). Devin saattaa siis tehdä ensin pari kertaa oikein hyvin, mutta sitten ilmeisesti maltti ja keskittyminen pettävät ja rytmi katoaa. Kokeilimme sitten neljällä kepillä ja niillä 2-väli onnistui paremmin. Otan nyt tehokuurin neljällä, jotta se 2-väli sujuisi myös silloin, kun Devin on korkeammassa vireessä.

Treenit: tehis-toko (HSKH)
Koira: Devin 1½ v.
Aika & paikka: 5.11, Ojanko (halli)

Keskiviikkona oli vuorossa kisamainen treeni. Otin Devinille ensin yhden kehäntulon, mistä palkkasin heti ensimmäisestä perusasennosta. Poistuimme kehästä ja suoritimme sitten ALO:n kokonaisuudessaan seuraavan kehäntulon yhteydessä. Kokonaisuus oli oikein kiva! Pieniä mokia mahtui kyllä mukaan, mutta olen iloinen siitä, että Devinillä oli kiva asenne ja fokusoi hyvin minuun.

Perusasennot menevät nyt tehotreeniin, jotta niistä tulisi suorat.

Teimme lopuksi paikkikset, sekä makuu että istuminen. Otin jo pidempää pätkää ja enemmän välimatkaa, ja Devin pysyi edelleen rauhallisena. Pari kertaa huomautin haistelusta, mutta muuten oli oikein nätisti.

Kommentit