Agility-lupa sekä toko-höyryjä

Devin: fysioterapia (Patricia Hirn) 13.10

Neljän viikon remmilenkkeilyn jälkeen Devin palasi hiljalleen kahden viikon aikana normi liikuntaan ja maanantaina oli sitten aika Patricialle. Liikkeet näyttivät ok:lta, eikä niitä pahempia jumeja enää ollut lanneselän alueella. Kovasti vaikuttaisi siltä, että se parin päivän epäpuhtaus ja isot lihasjumit, eivät kuitenkaan olleet peräsin lonkista. Lonkkanivelten liikkuvuudet ovat koko ajan olleet kivuttomat, joten olisikohan ongelman takana kuitenkin ollut törmäys tms.

Devinillä oli kyllä nytkin jumeja kropassa, mutta ne olivat sellaisia, mitä tulee, kun liikuntaa on lisätty ja lihakset ovat päässeet taas enemmän hommiin. Devinillä on seuraava aika fyssarille taas neljän viikon päästä ja poika saa tässä välissä palata agilityn pariin. Minulla olisi ajatus aloittaa treenit huomenna hyppytekniikan merkeissä, ehkä pientä pujottelutsekkausta sunnuntaina ja sitten ihmettelemään ryhmätreenejä tiistaina.

Treenit: tehis-toko (HSKH)
Koira: Devin 1½ v.
Aika & paikka: 15.10, Ojanko (halli)

Meillä oli ryhmä jaettuna kahteen ja olimme Devinin kanssa myöhäisemmässä ryhmässä. Paikallaanolot olivat koko porukan kera ennen meidän ryhmän alkua. Olin kyllä sekä lenkittänyt että hieman treenannut Devinin kanssa ennen tätä, mutta höyrypäällä oli kuitenkin ihan liian paljon höyryä kropassa. Tilanteeseen vaikutti varmasti myös se, että hallissa oli agilityä neljällä kentällä ja ääntä sitten tämän edestä. Devin oli rauhaton sekä istumisessa että makuussa, ja tällä kerralla piippailua esiintyi pään kääntämisen lisäksi. Kylläpä tuli taas onneton fiilis paikkiksista. Voiko olla näin vaikeaa? Tuntuu, että kaikki muut liikkeet kehittyvät hyvää vauhtia, mutta paikkikset takkuilevat jatkuvasti.

Muissa liikkeissä Devin tsemppaa toisin sanoen tosi hyvin ja osaa sulkea häiriöt ulkopuolelle. Teimme eilen luoksetuloa, noutoa, jäävistä seisomista sekä hyppyä liikkuroituna ajatuksella, että pääsen puuttumaan mahdollisiin ennakointeihin. Devin keskittyi kuitenkin tosi hyvin, eikä juuri ollenkaan ottanut häiriötä liikkureiden käskyistä.

Luoksetulossa palkkasin lisäksi muutamia kertoja jätöistä, koska Devin käänsi alkuun heti katseen sivulle (agility-ääniä kohti), kun lähdin kävelemään poispäin. Devinin katse rupesi pysymään minussa jo yhden palkkaamisen jälkeen. Taitava teini!

Kommentit