Hyvää ja huonoa

Treenit: toko (Riitta Jantunen-Korri)
Koira: Tino 4½ v.
Aika & paikka: 27.8, Järvenpää

Tino oli aivan kauhean pätevä Riitan treeneissä. Treeneissä tehtiin aika paljon häiriötreeniä ja Tino tsemppasi tosi kivasti kaikissa. Lopuksi teimme vielä ruudun loppuosaa (eli seuraamiseen tuloa). Tino ei ole juurikaan tehnyt tätä ja nyt alkuun voisin ottaa Tinon ihan perusasentoon eikä suoraan seuraamiseen, koska tulee sen verran vauhdilla.

Treenit: vepe (HSKH)
Koira: Tino 4½ v.
Aika & paikka: 28.8, Sipoo

Pääsimme vihdoin ja viimein taas vepe-treeneihin, kun ei enää ollut levää vedessä. Tino harjoitteli AVOn kaksi venettä sekä vientiä. Molemmat liikkeet sujuivat jo oikein kivasti muutaman yrityksen jälkeen. Viennissä kokeilimme patukan lisäksi myös poijua sekä pelastusliivejä onnistuneesti.

2x2 pujottelu: Devin

Devin otti pienen tauon jälkeen tuntumaa keppeihin muutamina päivinä viime viikolla. Lähestyminen oikealta on sujunut oikein hyvin ja Devin pujottelee hienosti 6 suoraa keppiä. Lähestyminen vasemmalta ei vuorostaan sujunut ollenkaan. Sisäänmeno onnistuu kyllä, mutta siitä Devin ei taivu seuraavaan väliin. Ei vaikka miten monta kertaa yrittäisi. Kun/jos pääsemme jatkamaan treenejä, niin pitää ihan nyt purkaa osiin tuon vasemmalta lähestymisen.

Tässä tullaankin siihen ikävään asiaan. Olin jo perjantaina näkevinään, että Devinin vasemmassa takajalassa on jotain häikkää. Liike oli ajoittain hieman epäpuhdas lähinnä levon jälkeen, vaikka muuten näyttikin ok:lta. Taivuttelin ja vääntelin, mutten saanut mitään reaktiota mistään. Ajattelin jo, että näin omiani, joten suuntasin eilen Vapun hyppytekniikkakurssille, mutta kävi jo parin toiston jälkeen selväksi, että jotain siinä jalassa on, joten ei sitten tietenkään treenattu. Kyllä se vaan on niin, ettei minun haukkasilmät petä ja kai sitä vaan pitää uskoa itseensä, jos on näkevinään, ettei kaikki ole ihan kunnossa.

Devin joutuu nyt ensiapuna remmiliikuntaan ja yritän saada meidän luotto-ortopedin sekä -fyssarin kiinni. Tuo vasen takajalka on siis se, missä on luupiikki lonkkanivelen ulkoreunassa. On toki mahdollista, ettei epäpuhtaus johdu siitä, mutta, mutta... No, fyssariaika paimenilla on joka tapauksessa kahden viikon kuluttua.

Kommentit