Kyllä nyt sujuu!

Treenit: vepe (HSKH)
Koira: Tino reilut 4 v.
Aika & paikka: 17.7, Sipoo

Palauttava treeni SOVEn jälkeen. Pysyttelimme ALO-liikkeissä, koska seuraavat kokeet olivat taas edessä. Treenit sujuivat oikein mallikkaasti tälläkin kerralla. 

Kokeet: vepe ALO (Hämeenlinnan Seudun Vesipelastuskoirat ry)
Koira: Tino reilut 4 v.
Aika & paikka: 19.7, Loppi

Korkkasimme Tinon kanssa heti ALO-luokka (samat liikkeet kuin SOVEssa) ja vaikka oli vieras avustaja, niin hyvin sujui: pisteet 100/100 ja sijoitus 2. Tuomarina toimi Jyrki Heino.

Tässä vielä Tinon suoritusajat:
  • uinti 0:55
  • esineen vienti 0:41
  • veneen nouto 1:40
  • hukkuvan pelastaminen 1:44
Ylpeä vesipelastaja 19.7.
2x2 pujottelu: Devin

Devin on ollut tosi pätevä, vaikka treenikerrat ovat nyt olleet aika vähäiset. Eilen teini pujotteli 4 suoraa keppiä.
 
Tino: fysioterapia (Patricia Hirn) 21.7

Vepeily on tehnyt tehtävänsä ja Tino-raukka oli aivan solmussa. Eipä tainnut olla kuin niska, mikä ei ollut tiukkana tai jumissa. Uiminenhan on kyllä hyvästä, mutta etenkin ne voimakkaat hypyt veteen rasittavat kroppaa. Ja Tinohan ei osaa mennä veteen muulla tavalla kuin täysillä. Nyt vaan tehostetaan taas venyttely, jumppaaminen ja hierominen.

Devin: fysioterapia (Patricia Hirn) 21.7

Devin oli ensimmäistä kertaa rauhallinen lähes koko käsittelyn aikana, eikä juuri rimpuillut. Etupäässä oli hieman kireyttä, mutta pääsääntöisesti poika oli hyvässä kunnossa. Takapään lihaksien treenaaminen ruvetaan nyt tehostamaan (löysähköjen lonkkien takia). Ensimmäisenä tehtävänä olisi opettaa Devin peruuttamaan suoraan pää alhaalla, ja niin, että pysyn itse paikoillaan. Patricia ei muuten onneksi ollut juurikaan huolissaan lonkista tai siitä luupiikistä. Kunhan lonkkien ympärillä on hyvä lihasmassa, niin tämä antaa hyvän suojan luustolle.

Kommentit