Viime viikon treenimuistiot

Tuli oltua niin vähän koneella viime viikolla, joten treenipäivitykset jäivät aika lailla väliin. En kyllä muutenkaan kirjoita kaikkia pikkutreenejä muistiin (kuka nyt niitä jaksaisi lukea...), mutta yritän aina merkata edes jotain ohjatuista treeneistä.

Treenit: toko (HSKH/Sanna Tiilikainen)
Koira: Devin reilu 1 v.
Aika & paikka: 17.6, Ojanko (ulkokenttä)

Vuorossa oli koemaiset treenit (paikkamakuu + 4 vapaavalintaista liikettä). Aloitimme paikkamakuulla. Devin sai tehdä paikkamakuun vähän sivummalla muista, koska teki vaan 1 minuutin ja muutenkin helpotettuna.

Itse "koesuoritus":
  • Kehääntulo tuntui tosi kivalta! Devin tarjosi itse seuraamista ja oli iloisen keskittynyt.
  • Meidän liikkeet (n. ALO-taso): liikkeestä seis, seuraaminen, hyppy ja liikkeestä maahan.
  • Liikkeet sujuivat kivasti osaamistasoon nähden. Palkkasin kehumalla ja lisäksi aina kahden liikkeen jälkeen myös lelulla.
  • Devin vastaa iloisesti sosiaaliseen palkkaan.

Treenit: vepe (HSKH)
Koira: Tino reilut 4 v.
Aika & paikka: 19.6, Sipoo

Treenasimme kaikki SOVE-liikkeet läpi ja Tino teki töitä oikein hyvin. Veneen haussa laitoin Tinolle liivit päälle auttamaan oikean uintiasennon löytämisessä. Pyysin lisäksi soutajaa kääntämään venettä tarvittaessa, jotta Tino tulisi maalitolppien välistä rantaan.

2x2 pujottelu, Devin 
Treenikerrat 18.-21.6 (kotipiha)

Olen loppuviikosta päässyt lyhentämään keppiparien väliä n. 7 jalkaan ja toistot sujuvat edelleen hyvin. Virheitä tulee lähinnä umpikulmista, mutta Devin kestää virheet hyvin ja lähtee aina uudelleen suorittamaan samalla energialla kuin edelliselläkin toistolla. Ja umpikulma-virheet ovat kyllä koko ajan vähentyneet. Olen vaihtelevasti heittänyt palkan tai jättänyt palkan valmiiksi maahan.

Kommentit