Pikainen treenipäivitys

2x2 pujottelu, Devin 
Treenikerrat 7.-9.6 (kotipiha) & 12.6 (Eriksnäs)

Edelleen vain yksi keppipari, mutta seuraavalla treenikerralla voisi hyvin ottaa toinen keppipari mukaan. Olen yrittänyt muistaa treenata kaikkia kulmia niin, että joko liikun tai pysyn paikoillani, sekä vaihtelevalta etäisyydeltä. Umpikulma on ollut vaikein ja tässä Devin keksi viikonloppuna sen, että tarjoaakin mieluummin keppejä toiseen suuntaan, eli avokulmasta. Suoritus on siis periaatteessa oikea, koska Devin jatkaa oikeaan suuntaan. Sain kuitenkin omalla liikkeellä ja rintamasuunnalla Devinin ymmärtämään, mitä toivon (eli umpikulmaa).

Treenit: toko (HSKH/Sanna Tiilikainen)
Koira: Devin reilu 1 v.
Aika & paikka: 10.6, Ojanko (ulkokenttä)

Treenaaminen Ojangossa on tällä hetkellä hieman haastavaa, koska kivituhka siellä on ilmeisesti aika terävää ja tassusuoja (anturahaavan takia) kuluu nopeasti puhki. Osallistuimme kuitenkin toko-tunnille tiistaina, mutta mitään agilityyn liittyvää ei voi edes harkita. Toko-tunnin teemana oli luoksetulo ja kaukot. Devin teki kivasti ja luoksetulossa vauhti on kasvanut mukavasti.

Treenit: vepe (HSKH)
Koira: Tino reilut 4 v.
Aika & paikka: 12.6, Sipoo

Hyppy veneestä 50 metristä ei (tietenkään) tuottanut ongelmia. Esineen viennissä Tino rupesi alkuun pelleilemään ja rallatteli vientiesine suussa pitkin rantaa (olin itse veneessä ottamassa vastaan). Parin uusintayrityksen jälkeen liike onnistui oikein mallikkaasti. Veneen haku sujui muuten hyvin, mutta Tino räpiköi aikalailla etutassuilla vedon alussa. Pitää kokeilla liikettä pelastusliivit päällä, jospa uintiasento paranisi.

Kommentit