Vepe-kausi avattu ja paimenet huollettu

Vepe-kausi alkoi viime viikon torstaina! Sattuipa vielä olemaan oikea hellepäivä, joten rannalla tarkeni hyvin vähissä vaatteissa. Tällä viikolla pitänee kyllä pukea reippaammin päälle. Tino oli yllätys, yllätys, täynnä intoa. Vepe on kyllä niin mieluinen laji meidän vesipedolle.

SOVE-liikkeistä hyppy veneestä 50 metristä sujui ongelmitta. Tässä pitää muuten sitten kokeessa olla hyvä kiinnipitäjä Tinolla, koska poika näyttää herkästi nostavan etutassun veneen laidalle, kun venettä soudetaan lähtöpaikalle.

Veneen haussa Tino unohti ensin tehtävänsä. Lähti kyllä uimaan, mutta kääntyi heti takaisin ja lähti uudelleen kohti venettä vasta, kun siellä näytettiin köyttä uudelleen. Alkuhämmennyksen jälkeen liike sujui mallikkaasti.

Esineen vienti takkuili urakalla ja tätä pitääkin treenata nyt enemmän kuivalla maalla. Liikettä tehtiin lähietäisyydeltä niin, että olin itse rannassa. Tino lähti kyllä viemään esinettä, muttei sitten halunnut luovuttaa sitä vastaanottajalle.

Hukkuvan pelastamista ei treenattu tällä kerralla.

Eilen oli vuorossa paimenien huoltopäivä, eli käynti fyssarin luona.

Tino: fysioterapia (Patricia Hirn) 26.5

Tinolla on edelleen ollut selkä aika tiukkana ja selkä olikin tosi jumissa. Tämä näkyi tällä kertaa hieman myös liikkeissä epäsymmetrisuutena ja lyhentyneenä taka-askeleella. Takapää oli kuitenkin hyvässä kunnossa, kuten myös loukkaantuneen olkapään liikeradat, joten selän jäykkyydelle ei nyt ole mitään selkeää syytä. Jatkamme tästä hieman uusilla jumppaliikkeillä ja venytyksillä.

Devin: fysioterapia (Patricia Hirn) 26.5

Tällä kertaa myös Devin pääsi huollettavaksi vähän pidemmän tauon jälkeen. Pojalla oli hieman jumeja etupäässä lapojen takana ja oli tuttuun tapaan melko eloisa käsittelyn aikana, vaikkakin rauhallisempi kuin aiemmilla kerroilla.

Kommentit