Synttärisankari, ja puuhailua

Tärkein ensin arvon herra Pippin täyttää 12 vuotta tänään! Pippin on kyllä ainutlaatuinen teräsrekku <3
Arvon herra Pippin 1.3.2014

Aurinko näyttäytyi siis lauantaina, joten pakkohan sitä oli kaivaa kamera esille. Tuli muuten taas kerran mieleen, miten hankalaa on saada hyviä kuvia koirasta, jolla on mustaa tummanruskeiden silmien ympärillä. Silmät häviävät niin herkästi mustaan taustaan. Tinon kanssa käy just näin, mutta Devinillä on sen verran vaaleammat silmät, että ne näkyvät hyvin.
Tino 1.3.2014
Tanner jyrisee, Tino 1.3.2014
Komea Devin 1.3.2014
Vauhdikas Devin 1.3.2014
Söpö Devin 1.3.2014

Sitten tokoiluihin. Viikonloppuna tokoiltiin hieman pihalla keskittyen etenkin seuraamiseen. Molemmat paimenet olivat aika päteviä. Perjantaina oli vuorostaan Devinin tokotunti. 

Koira: Devin 11½ kk.
Laji: agility (omatoimi) ja toko (HSKH/Janina Wallgren)
Aika & paikka: 28.2, Ojanko (halli)

Agility hyppytekniikkaa (set point, ruotsalainen okseri), kahta mutkaputkea kahdeksikolla ja muutamia takaakiertoja. Kaikki sujui oikein kivasti.

Toko jäävistä seisomista, paikkamakuuta ja -istumista sekä pikaisesti noutoa. Devin on tehnyt jääviä tosi vähän, mutta seisominen sujui (treenimäärään nähden) oikein kivasti. Devin pysähtyy oikein hyvin pienellä avulla ja kestää jossain määrin vierelle tulemista, muttei vielä takaa kiertämistä. Tähän voisi ottaa etupalkan avuksi, jottei Devin kääntyisi minun perään ympäri. Paikkaistumista ryhmässä ei olla tehty aiemmin, joten jäin lähelle. Sujui kivasti. Myös paikkamakuu oli hyvä, vaikka siihen lisättiin liikkurin häiriötä. Käyn toki edelleen välillä palkkaamassa (kehu, silitys tai nami). Myös nouto rupeaa sujumaan koko ajan paremmin ja paremmin, mutta pitää kyllä edelleen myös treenata osissa.

Kommentit