Edistystä yhdellä rintamalla ja kylmäämistä toisella

Koira: Devin 11½ kk.
Laji: agility (omatoimi)
Aika & paikka: 3.3, Ojanko (halli)

Olin maanantaina Ojangossa kouluttamassa agia, joten treenasin lyhyesti illan päätteeksi Devinin kanssa. Nyt tuntui ensimmäistä kertaa siltä, että Devin rupesi lukitsemaan estelinjoja. Fokus-treenit rupeavat siis tuottamaan tulosta, ja näitä treenejä teimme tälläkin kerralla. Devin tekee edellen ihan pieniä kuvioita (1-4 estettä), toistot ovat harvat ja treeniaika lyhyt.

Ja sitten siihen kylmäämiseen; Tino ontui eilen operoitua jalkaa/ oli epäpuhdas ensimmäistä kertaa leikkausjälkeisen ontuman jälkeen. Itse ainakin paikallistin epäpuhtauden nimenomaan olkapäähän, koska epäpuhtaus oli ihan samanlaista kuin silloin aikoinaan. Olkapäästä johtuva ontuma/ epäpuhtaus on kuitenkin erinäköinen kuin esim. tassusta johtuva.

Tino on nyt piilokivespoiston jälkeen ollut noin 1½ viikkoa remmissä ja oli eilen vasta kolmatta kertaa vapaana ja juoksi tapansa mukaan reippaassa tahdissa niin tasaisella maalla kuin ryteikössäkin. En tiedä oliko liukastunut tai muuten vaan astunut huonosti, mutta tuli epäpuhtaassa ravissa vastaan ja oli sitten epäpuhdas loppulenkin (remmissä). Kylmäsin olkapään ja tänään aamulla liike näytti ainakin remmissä ok:lta (kylmäys varmuudeksi myös aamulenkin jälkeen). Tino saa nyt ottaa hieman rauhallisemmin pari päivää ja toivottavasti epäpuhtaus ei palaa.

Kommentit