Pieni operaatio

Tinon kadonnut kives on vihdoinkin löytynyt ja poistettu! Tinon toinen kives ei siis ikinä laskeutunut ja oli tarkoitus poistattaa se jo viime talvena, mutta jalkaoperaatio sotki silloin suunnitelmat.

Piilokives poistettiin eilen Animagi Järvenpäässä ja operaatio oli pieni, koska kives löytyi onneksi nivuskanavasta eikä vatsaontelosta. Päivän paino oli karvan verran alle 22 kg. Eläinlääkärinä toimi Mirka Viisanen, uusi tuttavuus meille, oli oikein mukavan oloinen.

Teki ihan pahaa viedä Tino operaatioon, kun toinen oli aivan into pinkeenä lähdössä matkaan kanssani. Koko automatkan verran näin iloiset korvat takapeilistä ja perille tultua Tino pysyi tuskin nahoissaan. On se jännä, ettei Tinolle ole muodostunut minkäänlaista huonoa fiilistä eläinlääkäriasemia kohtaan, vaikka käyntejä on viime aikoina ollut aika paljon ja rauhoitus/nukutus on lähes aina kuulunut ohjelmaan, sekä jalan vääntämistä. Ihanan reipas potilas!

Tinolla on kaluri-elämää ja rauhallisempaa menoa edessä nyt 1½-2 viikkoa. Leikkaushaava on tosi pieni, ihan vaan pari senttiä ja tikit ovat ihonsisäiset, joten tikkejä ei tarvitse poistaa. Rokotuksien antaminen onnistui myös käynnin yhteydessä, joten toivottavasti lekurille ei ole asiaa ennen loppuvuotta (silloin taas tarkistuskuvat olkapäästä).

Kommentit