Lomailua

Eipä ole juurikaan tullut avattua konetta näin lomalla, mutta treenattua ollaan kyllä vaihtelevan ahkerasti; tokoa, agia, uintia ja jumppailua paimenten kanssa. Pippin ei ole päässyt tekemään mitään, saikulla kun vielä on. Arvon herra on kyllä korvien välista ihan oma itsensä, mutta takapää on edelleen normaalia heikompi. Maanantaina tulee kaksi viikkoa täyteen onnettomuudesta, joten saikkua on sitten jäljellä vielä 2-4 viikkoa.

Tino on ollut aivan tohkeissaan, kun on näin talvisaikaan päässyt uimaan. Olemme siis käyneet kahtena kertana Helsingin koirakylpylässä ja nyt meillä on varattuna allas-aika Hyvinkään uimalaan tammikuun lopussa. Devin ei ole suostunut uimaan altaassa, mutta sehän ei myöskään uinut kesällä. Meillä on kuitenkin sitten Hyvinkäälle varattuna uittaja, joten toivottavasti Devinkin oppisi nauttimaan uimisesta.

Tokoa olen nyt yrittänyt treenata hieman ahkerammin etenkin Tinon kanssa, koska ilmoitin meidät juuri kokeisiin (!). Tinon kanssa liikkeet ovat sujuneet aika vaihtelevasti. Välillä tuntuu tosi hyvältä ja välillä Tino on ollut ihan vallaton, jopa ryöminyt hieman paikkamakuussa. Toko-koe tulee varmasti olemaan jännittävä kokemus (ainakin minulle siis).

Devin on tokoillut vähän ja se on aika pätevän oloinen. Keskittyy hyvin ja on sähäkkä. Agility tulee kuitenkin toivon mukaan olemaan meidän pää-laji, joten silloin, kun olemme käyneet hallilla, niin keskitymme agi-pyörityksiin. Eli tokoa on tullut treenattua lähinnä kotona sisällä ja pihalla. Devinillä alkaa kuitenkin tammikuun lopussa ohjatut toko-treenit Ojangossa, joten teini pääse sitten pitkästä aikaa ryhmätreeneihin, mikä kyllä tekee sille hyvää (häiriötreeniä jne.).

Kommentit