Aika menee kuin siivillä, paitsi siivotessa...

Viime viikon tokotunnista (perjantai) ja saman illan vapaaharkoista en ole näköjään ehtinyt kirjoittaa mitään tänne. Tokotreenit olivat siis Tinon kanssa HSKH:n ryhmässä Ojangossa. Ohjelmassa oli ihan perusliikkeitä ja joitain juttuja treenattiinkin ehkä vähän turhan alkeistasolla. Tai voisi enneminkin sanoa, että Tinon vahvuuksien ja heikkouksien nähden "vääriä" paloja liikkeistä, jos nyt vääriä asioita voi treenata.

Hyviä ja oikein hyödyllisiä treenikohteita olivat ainakin luoksetulon stopit, häiriötreeni ja paikkamakuu. Luoksetulon stopit eivät oikeasti olleet treenien ohjelmalistalla, mutta koska meillä jäi häiriötreenien jälkeen aikaa, niin pääsimme vielä miettimään stoppeja. Stoppeja tehtiin satunnaisesti kahdeksikolla (2 siivekettä kierrättämällä) ja tässä Tino saikin hyvän vauhdin päälle, eikä ennakoinut, mutta stopit valuivat kyllä sitten vuorostaan. Tällä hetkellä valuminen on kuitenkin mieluisampi ongelma kuin ennakoiminen.

Häiriötreeniä tehtiin ensin koiran ollessa maassa ja sitten istuessa. Tino pysyi häiriöstä huolimatta hyvin paikoillaan (vieras ihminen kutsui ja houkutteli lähtemään liikkeelle), mutta katsekontakti oli todella rikkonainen.

Paikkamakuu oli 2 minuuttia ja siinä Tino piti kontaktia melko hyvin, mutta oli vähän koko ajan sen näköinen, että voisi ponnahtaa liikkeelle, mikä oli ihan uusi juttu. Tinolla on mielestäni aina ollut sellainen rauhallinen asento, mutta oli nyt ihan kyynärpäillä. No, pysyi kyllä paikoillaan ja nousi perusasentoon vasta luvalla.

Devini pääsi hetkeksi vapaatreenaamaan; hyppytekniikkaa, putkia ja vähän toko-liikkeitä. Perussarja kolmella hypyllä näytti jo niin hyvältä, että lisäsin neljännen hypyn. Neljän sarja sujui myös kivasti.

Vanha herra Pippin pääsi myös juoksentelemaan putkia ja jopa keppejä. Toinen oli aivan intona!

Kotonakin on tullut treenattua jotain pientä, mutta aika tuntuu vaan menevän kuin siivillä. Nyt on kyllä ollut jokunen päivä vähän rauhallisempaa menoa koirien osalta, koska meillä jyllää vatsatauti. Devinillä ripuli alkoi alkuviikosta ja Tinolle tauti iski nyt sitten tänään. Lattioita (ja vähän seiniäkin...) on kuurattu ja ulkona on ravattu niin öisin, aamuisin, päivisin kuin iltaisin. Devin vatsa on jo ollut eilisestä taas normaali, kiitos Canikurin. Toivottavasti tuo ihmeaine auttaisi Tinoa yhtä nopeasti.

Kommentit