Uudistuksen paikka

Yritän nyt kovasti hakea uutta potkua elämään ja olenkin löytänyt sekä voimaa että iloa monesta asiasta. Blogin ulkonäkö oli tässä samalla pakko uudistaa ja siitä tuli nyt tällainen ehkä hieman modernimpi.

Joku teistä lukijoista ehkä muistaa, että olen aikaisemmin kirjoittanut paljasjalkakengistä (esim. tässä tekstissä). Minulla on siis kahdet paljasjalkakengät, yhdet kevät-/kesä- ja yhdet syksy-/talvi-versiot. Nyt kun kaipasin piristystä, niin en enää voinut vastustaa näitä:

Nuo ovat FiveFingers Komondo Sport LS tossut (lisätietoja täällä). Olen nyt reilun viikon verran käyttänyt näitä ja ne ovat aivan ihanat jalassa. Minulla oli alkuun vaikeuksia saada tossut puettua päälle, mutta noin viikon käytön jälkeen homma rupesi jo sujumaan.

Viime viikolla vietin viimeistä lomaviikkoa ja yritin samalla saada arjesta paremman otteen. Suurin osa lomasta on siis mennyt pihalla touhutessa (istutuksia, kastelua, maalaamista, jne.). Maanantaina 29.7 otin kuitenkin time-outin pihahommista ja suuntasin Tinon kanssa vepe-treeneihin. Devinkin oli mukana turistina. Vepe taisi kyllä heti nousta Tinon suosikkilajiksi! Jos Tino tekisi edelleen agia, niin vepe menisi varmasti myös agin ohi.

Tinolla on aina hullun kiilto silmissä, kun se pääsee uimaan, joten olin hieman epävarma siitä, että tuleeko työnteosta vedessä mitään. No tulihan siitä. Hyppy veneestä veteen oli piece of cake meidän uimamaisterille, myös 30 metrin etäisyydeltä rannasta. Veneen haku noin 15 metristä sujui myös mallikkaasti, vaikka kyydissä oli 2 ihmistä. Jopa vaikeaksi luokiteltu liike, esineen vienti rannasta veneeseen onnistui ensimmäisellä yrityksellä (olin itse vastaanottamassa veneessä). Pisteenä i:n päälle Tino pääsi lopuksi kokeilemaan "hukkuvan" pelastamista. Aikuisen miehen vetäminen rantaan sujui oikein hienosti. Harmi vaan, että vepe-treeniryhmiä on niin vähän ja niihin tuntuu olevan aika vaikeaa päästä mukaan. Oli kuitenkin todella hauska päästä tutustumaan lajiin ja toivottavasti pääsemme joskus tulevaisuudessa jatkamaan tätä harrastusta.

Ehdimme myös hieman kyläillä viime viikolla ja kuskasin Deviniä mukana, jotta pentu pääsisi ihmettelemään maailmaa. Pennusta onkin kuoriutunut kauhistuttava teini ;) mutta kylässä se käyttäytyy toistaiseksi melkoisen sievästi. Kotona on kyllä sitten eri meininki...Viime viikon paino oli 10,3 kg ja tällä viikolla vaaka näytti jo 11,3 kg.
Devin n. 4½ kk 31.7.2013.
Kavereiden lelulla on hyvä leikkiä 31.7.2013.
Tino ja Devin ovat aina välillä päässeet treenaamaan vähän toko-liikkeitä kotona. Tämän asian suhteen voisi kyllä olla reippaampi. No, onneksi ensi viikolla alkaa taas neljän kerran toko-kurssi molemmilla. Muuten olemme lähinnä harrastaneet pitkiä kävelyitä nauttien luonnosta. Etenkin Pippin ottaa näistä lenkeistä kaiken ilon irti ja arvon herran uusi harrastus onkin supikoirien metsästäminen.

Juoksulenkit ovat jääneet hyvinkin satunnaisiksi kesän aikana, mutta viime viikolla reippailimme Tinon kanssa sentään 2 x n. 5½ km.

Kommentit