Mustikassa ja hammaslääkärissä

Ajoin sunnuntaina Veikkolaan, mukana Tino ja Devin. Treffasimme siellä Karon koirineen ja olimme kolmisen tuntia mustikassa. Tino kävi samalla uimassa, mutta Devin tyytyi katsomaan touhua kalliolta. Pitää viedä Devin sellaiseen paikkaan missä on ranta ja katsoa mitä se tykkää vedestä.

Maanantaina, eli eilen, Devinillä oli hammaslääkäriaika Keravan Animagiassa Juulia Martimolle. Nyt on sitten molemmat alakulmahampaat (maitohampaat) poistettu ja toivottavasti pysyvät hampaat pääsevät asettumaan suuhun paremmin. Oikea alakulmuri oli jo porannut reiän ikeneen ja myös vasen alakulmuri oli aika ahtaassa paikassa. Vasen alakulmuri oli lisäksi tosi kovaa kiinni ja se oli ollut vaikea saada pois. Devinin pitäisi nyt välttää repimisleikkejä ja kovempaa pureskelua noin parin viikon ajan.

Sillä välin, kun Devin oli hammaslääkärissä, niin suuntasin muun lauman kera Katin luokse aamukävelylle. Onpa nyt viime aikoina tullut tehtyä mukavan paljon kimppakävelyitä! Illalla otin vielä itseni niskasta kiinni ja suuntasin noin 5½ km juoksulenkille Tinon kanssa.

Kommentit