Kyllä nyt treenataan!

Jonkinlainen treeni-into on ehkä vihdoinkin puskemassa esille. Tai siis jopa sellainen into, mikä menee jopa pihahommien ohi. (Minulla on kauhea himo saada piha kuntoon, joten välillä on ollut turhankin vaikeaa irtaantua niistä hommista.)

Devin pääsi iltapäivällä kokeilemaan smart-99 kontaktitraineria. Se on siis tällainen:

Smart-99 sivun kuva.
Smart-99 sivun kuva.

Devin teki sekä tuota minikeinua että sitten alastulotreeniä niin, että toinen pää oli matalan laatikon päällä ja toinen maassa. Devin ei ollut moksiskaan keinuversiosta ja liikkui laudalla todella reippaasti. Keinuversiolla ei treenaattu muuta, kuin totuttelemista siihen, että lauta keikahtaa. Alastulotreenissä avustin oikean paikan löytämisessä houkuttelemalla ja palkkaamalla 2 on-2 offista.

Kati tuli sitten alkuillasta meille Solen ja Lunan kanssa ja kävimme ensin lenkillä ja treenasimme sitten hetken pihalla.

Tinon tokot:

Nouto - ensin tavallisella notokapulalla nostoa maasta ja kädestä ottamista. Kädestä ottaminen oli ok, mutta maasta nostaminen ei tahtonut onnistua millään, ei läheltä eikä kauemmaksi heitettynä. Kauemmaksi heitettynä Tino lisäksi hyökkäsi etutassuilla rumasti kapulan kimppuun. En halunnut tehdä tästä suurempaa numeroa, joten vaihdoin ohjatun noudon kapulaan. Sen kanssa homma sujui paremmin, mutta lähinoudot olivat laiskoja (ravasi). Tinolle voisi olla hyvä opettaa kapulan nostamista niin, että kiertää kapulan ennen kuin nostaa. Jospa se auttaisi siihen, että etutassujen käyttö jäisi vähemmälle.

Seuraaminen - namikäden apua pystyy jo hieman vähentämään. Muuten liike on vielä ihan lastenkengissä.

Luoksetulon stoppi - ennakoi ensimmäisen toiston jälkeen tosi paljon. Eikä meillä oikein ollut mitään, minkä ympäri olisi voinut kierrättää, että olisi saanut tehtyä vauhdista.

Seuraamisesta seis - tein peruuttaen ja heitin lelun palkaksi. Tino rupeaa ehkä tajuamaan tätä liikettä. Jätin yhden kerran lelun takapalkaksi ja tämä toimi ihan hyvin, mutta jossain määrin Tinon aivot jäävät kyllä kiinni leluun.

Kaukokäskyt - käskytän vaihdot aika nopeasti, joten koitin sitten keskittyä siihen, että pitäisin selkeän tauon vaihtojen välissä. Tino teki aika mallikkaasti, mutta liikutti taas seisomisesta istumiseen hieman takajalkoja.

Devin pääsi vielä leikkimään ja tekemään yhtä hyppyä. Pentu vaikutti lenkin jäljiltä vähän väsyneeltä, joten keskittyminen ei ehkä ollut parhaimmillaan. Devin kuitenkin leikki ja touhotti minun kanssa, vaikka ympärillä oli normaalia enemmän häiriötä.

Kommentit