Uuno tokotreeneissä

Tiistain tokot Riitan kurssilla:

Ketjutettuna kehääntulo, lyhyt seuraaminen & pysähdys, luoksetulo - Tässä minä olin heti hieman pihalla, kun en osaa toimia liikkurin kanssa. Enhän minä siis muista odottaa lupaa aloittaa jne. Eli liikkurointi-treeni voisi kuulemma olla hyväksi. Tino suoriutui kyllä hyvin, ohjaaja on vaan vähän uuno. Seuraamisen tein palkalla, kun on vielä niin alkutekijöissä.

Häiritty perusasento - Riitta häiriköi lelulla. Tino rikkoo katsekontaktin, mutta sen on kyllä helppo saada takaisin.

Perusasennosta maahan, yksi kerrallaan ja siitä paikkamakuu (1-1½min) - Onnistui hyvin muuten, mutta Tino meni vähän lonkalle, kun odotti, että loput koirista meni vuorollaan maahan. Korjasin asennon.

Nouto - Riitta katsoi kapulan pitoa ja/tai nostoa. Tein nyt ohjatun noudon kapulalla nostoja ja Riitan ohjeistuksella niin, että jätin Tinon istumaan ja asetin kapulan meidän väliin suorassa linjassa. Näin Tino tarjosi puhtaampia nostoja, eikä pelannut niin paljon etujalkojen kanssa.

Hyppy - Matala hyppy pari kertaa, Riitta palkkasi hypyn takana leluun.

Luoksetulon stoppi - Uusi liike meille, heitin pallon taakse, samalla kun annoin pysähdyskäskyn.

Tunnari - Tunnarikapulan etsimistä (piilotettuna ruohoon), ensimmäinen kerta Tinolle ja Tino etsi kohtalaisen hyvin.

Kiertoa - Tinolle ennestään tuttu liike agista, eli kiertoa harjoiteltiin sen takia, että sitä voi sitten ottaa luoksetuloissa jne.

Tällä kertaa tuntui siltä, että Tino jaksoi paremmin kuin viimeksi. Poika oli aivan liekeissä kierto-treenistiä ja tuli niistä aivan täysillä kohti.

Kommentit