Toiset toko-treenit

Eilen oli toiset Riitan pitämät toko-treenit. Tällä kertaa jokainen sai n. 10 min yksityisopetusta Riitan kanssa ja muuten oli eri pisteitä, missä pystyi harjoitella itsenäisesti. Tino oli aluksi oikein innokas, mutta tuntui sitten väsähtävän ja oli jotenkin vähän vaisun oloinen. Minulle tuli vasta treenien jälkeen mieleen, että liki kaikki toko-liikkeet ovat Tinolle uutta, joten ei ihme, että väsyy. Pitää jatkossa muistaa pitää vähän enemmän taukoja.

Ruutu - n. 4 lähetystä suoraan ruutuun, missä oli lelu.

Luoksetulo - Pari luoksetuloa läpijuoksuna lelulle ja kerran sivulletulona. Sivulletulossa Tino kaarratti jonkun verran ohitseni (1-2 metriä).

Häirittyä sivullaoloa - Tino pysyy kyllä sivulla, mutta vilkuilee helposti/ jää katsomaan ympärillä tapahtuvia asioita.

Seuraamista - Muutaman askeleen seuraamista. Palkkaamista sekä suoraan seuraamisesta että perusasennosta.

Nouto, Riitan kanssa - Haimme terävyyttä ja intoa noutoon. Kokeilimme noutoa ohjatun noudon kapulalla. Hetsasin ensin Tinoa kapulalla, sitten heitto ja vapautus (pidin odotusajan pannasta). Oli tarkoitus palkata leluun heti nostosta, mutta Tino ei halunnutkaan luopua kapulasta, joten sain ihan pyytää irrottamaan ja vasta sitten palkkaus leluun.

Kaukokäskyt, Riitan kanssa - Tino edistää välillä toisella takajalalla noin askeleen verran seiso-maahan ja seiso-istu vaihdoissa. Riitta kehotti pitämään liikesarjaa yllä jumppaamalla vaihtoja lähietäisyydeltä

Metalli - Pari hetsausta ja heittoa, palkkaus heti, kun Tino nosti kapulan.

Seuraamisesta seis - Liikuin itse peruuttaen ja palkkasin heittämällä lelun taakse.

Paikkamakuu - Minuutti tai pari.

Kotiin tultua kävin vielä 5 km hölkkälenkillä Tinon kanssa, joten pojalle maistui kyllä sitten uni.

Kommentit